Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

New Ingredients In Food Processing

Biochemistry And Agriculture

New Ingredients In Food Processing - Linden, Guy (EDT)/ Lorient, Denis (EDT) - ISBN: 9781855734432
Prijs: € 212,50
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

This Major Text Is An Essential Reference Offering A Comprehensive Guide To The Range Of Ifps (intermediate Food Products) Available, Their Key Benefits (greater Flexibility, Functionality And More Consistent Quality) And The Ways In Which Their Manufacture Can Be Tailored To The Requirements Of The Food Industry.

Details

Titel: New Ingredients In Food Processing
auteur: Linden, Guy (EDT)/ Lorient, Denis (EDT)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Elsevier Science & Technology
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 161 x 240 x 31
Gewicht: 862 gr
ISBN/ISBN13: 9781855734432
Intern nummer: 23295067

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.