Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Magnetic Resonance In Food Science

Defining Food By Magnetic Resonance

Magnetic Resonance In Food Science - Capozzi, Francesco (EDT)/ Laghi, Luca (EDT)/ Belton, Peter S. (EDT) - ISBN: 9781782620310
Prijs: € 151,15
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Capturing Contributions From A Whole Range Of Applications In Food And Representing The Latest Technical Innovations, This Will Be A Contemporary Book On The Topic Aimed At Academics And Industrialists Who Are Committed To The Utilisation Of Mr Tools To Improve Our Understanding Of Food.

Details

Titel: Magnetic Resonance In Food Science
auteur: Capozzi, Francesco (EDT)/ Laghi, Luca (EDT)/ Belton, Peter S. (EDT)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 223
Uitgever: Royal Society Of Chemistry
Plaats van publicatie: 03
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 243 x 164 x 18
Gewicht: 500 gr
ISBN/ISBN13: 9781782620310
Intern nummer: 29954823

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.