Onderwerpen

Magnetic Resonance In Food Science
Defining Food By Magnetic Resonance
Prijs: | € 151,15 |
Levertijd: | 12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
Magnetic Resonance In Food Science op boekenliefde.nl
|
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Capturing Contributions From A Whole Range Of Applications In Food And Representing The Latest Technical Innovations, This Will Be A Contemporary Book On The Topic Aimed At Academics And Industrialists Who Are Committed To The Utilisation Of Mr Tools To Improve Our Understanding Of Food.
Details
Titel: | Magnetic Resonance In Food Science |
---|---|
auteur: | Capozzi, Francesco (EDT)/ Laghi, Luca (EDT)/ Belton, Peter S. (EDT) |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 223 |
Uitgever: | Royal Society Of Chemistry |
Plaats van publicatie: | 03 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 243 x 164 x 18 |
Gewicht: | 500 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781782620310 |
Intern nummer: | 29954823 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.