Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Introduction To The Physical Chemistry Of Food

Introduction To The Physical Chemistry Of Food - Coupland, John N. - ISBN: 9781493938735
Prijs: € 57,30
Levertijd: 4 tot 6 werkdagen
Bindwijze: Boek
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

The Remaining Chapters Focus On The Formation And Properties Of Specific Structures In Foods - Crystals, Polymers, Dispersions And Gels.only A Basic Understanding Of Food Science Is Needed, And No Mathematics Or Chemistry Beyond The Introductory College Courses Is Required.

Details

Titel: Introduction To The Physical Chemistry Of Food
auteur: Coupland, John N.
Mediatype: Boek
Taal: Engels
Aantal pagina's: 182
Uitgever: Springer-verlag New York Inc.
Plaats van publicatie: 01
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 254 x 178
Gewicht: 3786 gr
ISBN/ISBN13: 9781493938735
Intern nummer: 36250591

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.