Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Improving The Sensory And Nutritional Quality Of Fresh Meat

Improving The Sensory And Nutritional Quality Of Fresh Meat - Kerry, Joseph P. (EDT)/ Ledward, David (EDT) - ISBN: 9781845693435
Prijs: € 287,50
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Understanding Of The Scientific Basis Of Quality Attributes In Meat Is Becoming More Advanced, Providing More Effective Approaches To The Control Of Meat Eating And Technological Quality. This Book Reviews Essential Knowledge Of The Mechanisms Underlying Quality Characteristics And Methods To Improve Meat Sensory And Nutritional Quality.

Details

Titel: Improving The Sensory And Nutritional Quality Of Fresh Meat
auteur: Kerry, Joseph P. (EDT)/ Ledward, David (EDT)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 680
Uitgever: Elsevier Science & Technology
Plaats van publicatie: 03
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 166 x 47
Gewicht: 1126 gr
ISBN/ISBN13: 9781845693435
Intern nummer: 23308870

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.