Onderwerpen

Food Preservation By Pulsed Electric Fields
From Research To Application
Prijs: | € 206,25 |
Levertijd: | 12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
Food Preservation By Pulsed Electric Fields op boekenliefde.nl
|
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Pulsed Electric Field Food Processing Is A Novel, Non-thermal Preservation Method That Has The Potential To Produce Foods With Excellent Sensory And Nutritional Quality And Shelf-life. This Important Book Reviews The Technology, From Research Into Product Safety And Technology Development To Issues Associated With Its Commercial Implementation.
Details
Titel: | Food Preservation By Pulsed Electric Fields |
---|---|
auteur: | Lelieveld, Huub (EDT)/ Notermans, Serve (EDT)/ De Haan, Sjoerd (EDT) |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 384 |
Uitgever: | Elsevier Science & Technology |
Plaats van publicatie: | 03 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 228 x 152 x 0 |
Gewicht: | 710 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781845690588 |
Intern nummer: | 23308833 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.