Onderwerpen

Fermented Meats
Prijs: | € 91,65 |
Levertijd: | 4 tot 6 werkdagen |
Bindwijze: | Boek |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
Fermented Meats op boekenliefde.nl
|
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Preservation By Fermentation Is One Of The Oldest Food Technologies, And Yet It Continues To Play An Important Role In Meat Preservation In Many Parts Of The World. In Some Cases The Meat May Be Smoked And, As With Some Cheese Fermentations, Fermented Meats May Be Ripened By Moulds And Yeasts.
Details
Titel: | Fermented Meats |
---|---|
auteur: | Campbell-Platt, Geoffrey |
Mediatype: | Boek |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 242 |
Uitgever: | Springer-verlag New York Inc. |
Plaats van publicatie: | 01 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 158 x 235 x 19 |
Gewicht: | 414 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781461359043 |
Intern nummer: | 25187893 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.