Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Enzymes In Food Technology

Enzymes In Food Technology - ISBN: 9781405183666
Prijs: € 204,05
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Enzymes In Food Technology op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

The Second Edition Of This Successful Book Highlights The Widespread Use Of Enzymes In Food Processing Improvement And Innovation, Explaining How They Bring Advantages.

Details

Titel: Enzymes In Food Technology
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 384
Uitgever: John Wiley And Sons Ltd
Plaats van publicatie: 03
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 251 x 173 x 26
Gewicht: 790 gr
ISBN/ISBN13: 9781405183666
Intern nummer: 12167908

Biografie (woord)

Robert J. Whitehurst, AB Mauri, UK and Maarten van Oort, AB Mauri, Netherlands

Inhoudsopgave

1. Introduction (M. van Oort).

2. GMO and Protein Engineering (X. Liu).

3. Production of Industrial Enzymes (T. Dodge).

4. Asparaginase an enzyme for acrylamide reduction in food products (B. Kornbrust, M. A. Stringer, N. K. Lange, H.V. Hendriksen).

5. Enzymes in Dairy Product Manufacture (B. Law).

6. Enzymes in Bread Making (M. van Oort).

7. Enzymes Non Bread Wheat Based Foods (C. H.M. van Benschop J. D. R. Hille).

8. Brewing with Enzymes (D. Goode, E. Lalor).

9. Enzymes in Potable Alcohol and Wine Production (A. Bruchmann, C. Fauveau).

10. Enzymes in Fish Processing (S. Benjakul, S. Klomklao, B. Simpson).

11. Enzymes in Fruit and Vegetable Processing and Juice Extraction (C. Grassin, Y. Coutel).

12. Enzymes in Meat Processing (R. Lantto, K. Kruus, E. Puolanne, K. Honkapää, K. Roininen, J.Buchert).

13. Enzymes in Protein Modification (P. M. Nielsen).

14. Starch Processing Enzymes (M.  J. E. C. van der Maarel).

15. Lipases for the Production of Food Components (D. Cowan).

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.