Onderwerpen

Deep Fat Frying
Fundamentals and Applications
Prijs: | € 228,95 |
Levertijd: | 5 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden (01-06-1999) |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
Deep Fat Frying op boekenliefde.nl
|
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
This book addresses a fundamental understanding of heat and mass (moisture and oil) transport mechanisms in the frying of foods and of the physical and chemical changes that occur in the product and oil during the process. Different types of fryers are described in detail, product quality attribute measurement on-line is assessed, modeling and simulation of batch and continuous frying systems are covered in detail, and process control application is described.
Details
Titel: | Deep Fat Frying |
---|---|
auteur: | Moriera, Rosana G./ Castell-Perez, M. Elena/ Barrufet, Maria A. |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 350 |
Uitgever: | Wolters Kluwer Law & Business |
Plaats van publicatie: | 01 |
Publicatiedatum: | 01-06-1999 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 241 x 158 x 25 |
Gewicht: | 680 gr |
ISBN/ISBN13: | 0834213214 |
ISBN/ISBN13: | 9780834213210 |
Intern nummer: | 5733522 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.