Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Canning Of Fish And Meat

Canning Of Fish And Meat - Footitt, R. J. (EDT)/ Lewis, A. S. (EDT) - ISBN: 9781461358800
Prijs: € 91,65
Levertijd: 4 tot 6 werkdagen
Bindwijze: Boek
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Canning Of Fish And Meat op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Canning As A Preservation Process Has Proved Its Value In Its Contribution To The Preservation, Distribution, And Storage Of World Food Supplies, And Is A Traditional Way Of Preserving Fish And Meat.

Details

Titel: Canning Of Fish And Meat
auteur: Footitt, R. J. (EDT)/ Lewis, A. S. (EDT)
Mediatype: Boek
Taal: Engels
Aantal pagina's: 310
Uitgever: Springer-verlag New York Inc.
Plaats van publicatie: 01
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 235 x 155
Gewicht: 510 gr
ISBN/ISBN13: 9781461358800
Intern nummer: 24605529

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.