Onderwerpen

Canning Of Fish And Meat
Prijs: | € 91,65 |
Levertijd: | 4 tot 6 werkdagen |
Bindwijze: | Boek |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
Canning Of Fish And Meat op boekenliefde.nl
|
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Canning As A Preservation Process Has Proved Its Value In Its Contribution To The Preservation, Distribution, And Storage Of World Food Supplies, And Is A Traditional Way Of Preserving Fish And Meat.
Details
Titel: | Canning Of Fish And Meat |
---|---|
auteur: | Footitt, R. J. (EDT)/ Lewis, A. S. (EDT) |
Mediatype: | Boek |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 310 |
Uitgever: | Springer-verlag New York Inc. |
Plaats van publicatie: | 01 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 235 x 155 |
Gewicht: | 510 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781461358800 |
Intern nummer: | 24605529 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.