Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Niets

van absoluut nul tot kosmische vergetelheid - verbazingwekkende inzichten in het niets

Niets - Jeremy Webb - ISBN: 9789085714484
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (12-09-2015)
Genre: Exacte wetenschappen/natuurwetenschappen
Boekenliefde.nl:
Niets op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Zonder datgene wat we lang voor niets hielden, zouden we nergens zijn. Misschien ligt daar juist de sleutel tot ons begrip van alles. Het begin en einde van het uitdijend heelal, massa, donkere energie, supergeleiding, bewustzijn - al die topics zijn spelers in Niets. Topauteurs behandelen 'nietsige' zaken als nul, de oerknal, lege ruimte, edelgassen en het placebo-effect. Zo gaan ze tot de grenzen van de wetenschap en geven ze inzicht in de grootste mysteries van onze wereld.

Niets is een prachtige compilatie van artikelen uit New Scientist, samengesteld en aangevuld door hoofdredacteur Jeremy Webb. Met verder bijdragen van Ian Stewart, Marcus Chow, Nigel Henbest, Michael Brooks, Paul Davies en David E. Fisher.

Details

Titel: Niets
auteur: Jeremy Webb
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 288
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 12-09-2015
NUR: Exacte wetenschappen/natuurwetenschappen
Afmetingen: 200 x 130 x 27
Gewicht: 396 gr
ISBN/ISBN13: 9789085714484
Intern nummer: 25526031

Extra informatie

Niets

Recensie

Zonder datgene wat we lang voor niets hielden, zouden we nergens zijn. Misschien ligt daar juist de sleutel tot ons begrip van alles. Het begin en einde van het uitdijend heelal, massa, donkere energie, supergeleiding, bewustzijn - al die topics zijn spelers in Niets. Topauteurs behandelen 'nietsige' zaken als nul, de oerknal, lege ruimte, edelgassen en het placebo-effect. Zo gaan ze tot de grenzen van de wetenschap en geven ze inzicht in de grootste mysteries van onze wereld. Niets is een prachtige compilatie van artikelen uit New Scientist, samengesteld en aangevuld door hoofdredacteur Jeremy Webb. Met verder bijdragen van Ian Stewart, Marcus Chow, Nigel Henbest, Michael Brooks, Paul Davies en David E. Fisher.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.