Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Terra incognita

onze planeet redden in 80 dagen handleiding voor terra bewoners

Terra incognita - Marc A. Juncker; Marc Juncker - ISBN: 9789088421204
Prijs: € 28,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (03-10-2012)
Genre: Aardwetenschappen
Boekenliefde.nl:
Terra incognita op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

"Het was niet onmogelijk dat men het tijdverlies weer zou inhalen. Er viel dus niet te aarzelen. Men moest de onderneming wagen."
Jules Verne, reis rond de wereld in 80 dagen, bladzijde 90.
Dit boek bevat universele instructies om onze biosfeer en onze levenskwaliteit op aarde in een zeer kort tijdsbestek te herstellen. Het werd geschreven in een periode van amper vier maanden, wat de urgentie van de informatie onderstreept. Het geeft een gefundeerd antwoord op alle existentiële vragen waar wij mee geconfronteerd worden: klimaatswijziging, sociale chaos, wetenschap en economie. Het schuift alle puzzelstukken netjes in elkaar, tot wij opnieuw het groter geheel zien. Het geeft tevens de verklaring voor het zijn. Parmenides (515-440 voor Christus) had dit al begrepen: moest het 'zijn' niet één zijn, dan zou het ene 'zijn' het andere 'zijn' niet zijn.

Details

Titel: Terra incognita
auteur: Marc A. Juncker; Marc Juncker
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Ronde Tafel, SU De
Publicatiedatum: 03-10-2012
NUR: Aardwetenschappen
Gewicht: 798 gr
ISBN/ISBN13: 9789088421204
Intern nummer: 23581451

Extra informatie

Terra incognita

Recensie

"Het was niet onmogelijk dat men het tijdverlies weer zou inhalen. Er viel dus niet te aarzelen. Men moest de onderneming wagen." Jules Verne, reis rond de wereld in 80 dagen, bladzijde 90. Dit boek bevat universele instructies om onze biosfeer en onze levenskwaliteit op aarde in een zeer kort tijdsbestek te herstellen. Het werd geschreven in een periode van amper vier maanden, wat de urgentie van de informatie onderstreept. Het geeft een gefundeerd antwoord op alle existentiële vragen waar wij mee geconfronteerd worden: klimaatswijziging, sociale chaos, wetenschap en economie. Het schuift alle puzzelstukken netjes in elkaar, tot wij opnieuw het groter geheel zien. Het geeft tevens de verklaring voor het zijn. Parmenides (515-440 voor Christus) had dit al begrepen: moest het 'zijn' niet één zijn, dan zou het ene 'zijn' het andere 'zijn' niet zijn.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.