Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

King Louis naar Rio

King Louis naar Rio - ISBN: 9789026327667
Prijs: € 8,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (18-02-2014)
Genre: Voetbal tijdschriften
Boekenliefde.nl:
King Louis naar Rio op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit is het eerste nummer dat verschijnt bij uitgeverij Ambo|Anthos, onderdeel van de VBK Groep. VBK staat voor
Veen, Bosch & Keuning. Laat Veen nu de uitgeverij zijn waar we in 1994 met Hard gras zijn begonnen.
Wij zijn erg blij terug te zijn op het oude nest in het centrum van Amsterdam, hartje grachtengordel, waar het talent naartoe wordt gezogen als vliegende herten naar het voorjaarslicht.
De lezer zal het geen biet kunnen schelen. Wij hebben gemeend een extra-speciaal nummer te moeten
maken, een vlootschouw van ons kunnen, een uitstalling van kwaliteit, een nummer om te lezen, te bewaren en om, niet eens zoveel later, nog eens te lezen.
Nog altijd hoeven we het maar beleefd te vragen, of Anna Enquist, Nico Dijkshoorn, Herman Koch, Marcel van Roosmalen, Leo Verheul en Edwin Winkels, medewerkers van het eerste uur, gaan hun best voor ons doen.
Daarnaast de nieuwe golf: zoals Nico Dijkshoorn in Hard gras begon te schitteren, zo dienen Özcan Akyol, Roman Helinski en anderen zich alweer aan.
Nieuwste loot: Rory de Groot, die niet alleen in het theater bloeit, maar hier debuteert met een prachtig verhaal over zijn korte carrière als profvoetballer in het eerste van Feyenoord.

Details

Titel: King Louis naar Rio
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 18-02-2014
NUR: Voetbal tijdschriften
Gewicht: 250 gr
ISBN/ISBN13: 9789026327667
Intern nummer: 25388713

Extra informatie

Hard gras 94 - King Louis naar Rio

Recensie

Dit is het eerste nummer dat verschijnt bij uitgeverij Ambo|Anthos, onderdeel van de VBK Groep. VBK staat voor Veen, Bosch & Keuning. Laat Veen nu de uitgeverij zijn waar we in 1994 met Hard gras zijn begonnen. Wij zijn erg blij terug te zijn op het oude nest in het centrum van Amsterdam, hartje grachtengordel, waar het talent naartoe wordt gezogen als vliegende herten naar het voorjaarslicht. De lezer zal het geen biet kunnen schelen. Wij hebben gemeend een extra-speciaal nummer te moeten maken, een vlootschouw van ons kunnen, een uitstalling van kwaliteit, een nummer om te lezen, te bewaren en om, niet eens zoveel later, nog eens te lezen. Nog altijd hoeven we het maar beleefd te vragen, of Anna Enquist, Nico Dijkshoorn, Herman Koch, Marcel van Roosmalen, Leo Verheul en Edwin Winkels, medewerkers van het eerste uur, gaan hun best voor ons doen. Daarnaast de nieuwe golf: zoals Nico Dijkshoorn in Hard gras begon te schitteren, zo dienen Özcan Akyol, Roman Helinski en anderen zich alweer aan. Nieuwste loot: Rory de Groot, die niet alleen in het theater bloeit, maar hier debuteert met een prachtig verhaal over zijn korte carrière als profvoetballer in het eerste van Feyenoord.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.