Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Hard Gras 86

Hard Gras 86 - ISBN: 9789071359866
Prijs: € 8,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (23-10-2012)
Genre: Voetbal tijdschriften
Boekenliefde.nl:
Hard Gras 86 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het lijkt alsof we met Hard Gras boven op het nieuws zitten met onze homo-cover, net nu de KNVB een actie tegen discriminatie van homosexuelen is begonnen.
Niets is minder waar. We kregen gewoon een verhaal aangeboden dat onlangs is verschenen op de sportsite "SB Nation" over de coming-out van de Amerikaanse profvoetballer David Testo. Weliswaar kwam Testo al in november 2011 uit de kast, maar niet eerder sprak hij zo uitgebreid over zijn dubbelleven in het professionele voetbal in de Verenigde Staten.

Edward van der Kruijk schreef nog niet zo lang geleden over zijn juniorenperiode in Voorhout waar hij het begin van de loopbaan van Van der Sar meemaakte als teamgenoot, onder andere in de A1 van Foreholte. In dit nummer staat een aangrijpend artikel van Van der Kruijk over een semiprofcompetitie in het grootste Palestijnenkamp van Libanon. Hij ontmoette er de Palestijnse Bas Dost die met handen en voeten aan het kamp gebonden is.
P.F. Thomése en Anna Enquist zijn Hard Gras-veteranen, die in deze periode allebei met een nieuw boek komen. Wij zijn de gelukkigen die eruit mogen voorpubliceren.

Ten slotte vinden we een aantal jongere schrijvers in dit nummer, allemaal geboren in de jaren tachtig. Op de vraag: wanneer werd John Lennon vermoord, zullen ze, zoals tegenwoordig te doen gebruikelijk, hopelijk niet antwoorden: 'Dat weet ik niet, toen was ik nog niet geboren.'

Details

Titel: Hard Gras 86
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Buitenspelers, Uitgeverij de
Publicatiedatum: 2012-10-23
NUR: Voetbal tijdschriften
Afmetingen: 230 x 165 x 12
Gewicht: 233 gr
ISBN/ISBN13: 9789071359866
Intern nummer: 20579527

Extra informatie

Hard Gras 86

Recensie

Het lijkt alsof we met Hard Gras boven op het nieuws zitten met onze homo-cover, net nu de KNVB een actie tegen discriminatie van homosexuelen is begonnen. Niets is minder waar. We kregen gewoon een verhaal aangeboden dat onlangs is verschenen op de sportsite "SB Nation" over de coming-out van de Amerikaanse profvoetballer David Testo. Weliswaar kwam Testo al in november 2011 uit de kast, maar niet eerder sprak hij zo uitgebreid over zijn dubbelleven in het professionele voetbal in de Verenigde Staten. Edward van der Kruijk schreef nog niet zo lang geleden over zijn juniorenperiode in Voorhout waar hij het begin van de loopbaan van Van der Sar meemaakte als teamgenoot, onder andere in de A1 van Foreholte. In dit nummer staat een aangrijpend artikel van Van der Kruijk over een semiprofcompetitie in het grootste Palestijnenkamp van Libanon. Hij ontmoette er de Palestijnse Bas Dost die met handen en voeten aan het kamp gebonden is. P.F. Thomése en Anna Enquist zijn Hard Gras-veteranen, die in deze periode allebei met een nieuw boek komen. Wij zijn de gelukkigen die eruit mogen voorpubliceren. Ten slotte vinden we een aantal jongere schrijvers in dit nummer, allemaal geboren in de jaren tachtig. Op de vraag: wanneer werd John Lennon vermoord, zullen ze, zoals tegenwoordig te doen gebruikelijk, hopelijk niet antwoorden: 'Dat weet ik niet, toen was ik nog niet geboren.'

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.