Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Voetbal is oorlog

Bijzondere uitspraken over voetbal

Voetbal is oorlog - Karin Dienaar; Gerd De Ley - ISBN: 9789460681684
Prijs: € 7,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (17-04-2014)
Genre: Voetbal
Boekenliefde.nl:
Voetbal is oorlog op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Voor het eerst sinds 2002 heeft België zich weer geplaatst voor het WK voetbal in Brazilië. Nederland, dat vier jaar geleden de finale verloor van Spanje, aast op een revanche alhoewel de kansen voor het komende WK lager worden ingeschat. Er is zelfs een kans dat de twee landen elkaar treffen verderop in het toernooi. We hebben er natuurlijk alle vertrouwen in, want zoals Wesley Sneijder zei: 'Op zo'n toernooi zul je alle wedstrijden moeten winnen als je kampioen wilt worden.'

Veel voetballers, maar ook trainers, journalisten en andere voetbalbobo's hebben een mening over de populairste sport van Nederland. In deze bundel vindt u de meest beschouwende, bijzondere, humoristische en geruchtmakende uitspraken over voetbal, de spelers en andere betrokkenen.


Wat te denken van: 'Als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren' (Johan Cruijff ), 'Ik ben getrouwd met het voetbal en ga vreemd met mijn vrouw' (Bobby Robson) of 'Ik zou graag voor een Italiaanse club spelen, Barcelona bijvoorbeeld' (Mark Draper). En natuurlijk het overbekende 'Voetbal is oorlog' van Rinus Michels.

De teksten worden afgewisseld met grappige en typerende illustraties van John Welten.


"Je kunt je van je vrouw ontdoen, maar aan je voetbalclub zit je vast tot aan je dood." - Hugo Borst

"Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet." - Johan Cruijff

"Een penalty is een laffe manier om te scoren." - Pélé

"Voetbal is een leuk spel waarin 90 minuten lang 2 x 11 mannen elkaar een bal toespelen. Na afloop heeft het Duitse team altijd gewonnen."
- Gary Lineker

Details

Titel: Voetbal is oorlog
auteur: Karin Dienaar; Gerd De Ley
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Uitgeverij Marmer B.V.
Publicatiedatum: 17-04-2014
NUR: Voetbal
Afmetingen: 211 x 134 x 15
Gewicht: 217 gr
ISBN/ISBN13: 9789460681684
Intern nummer: 25329327

Extra informatie

Voetbal is oorlog

Recensie

Voor het eerst sinds 2002 heeft België zich weer geplaatst voor het WK voetbal in Brazilië. Nederland, dat vier jaar geleden de finale verloor van Spanje, aast op een revanche alhoewel de kansen voor het komende WK lager worden ingeschat. Er is zelfs een kans dat de twee landen elkaar treffen verderop in het toernooi. We hebben er natuurlijk alle vertrouwen in, want zoals Wesley Sneijder zei: 'Op zo'n toernooi zul je alle wedstrijden moeten winnen als je kampioen wilt worden.' Veel voetballers, maar ook trainers, journalisten en andere voetbalbobo's hebben een mening over de populairste sport van Nederland. In deze bundel vindt u de meest beschouwende, bijzondere, humoristische en geruchtmakende uitspraken over voetbal, de spelers en andere betrokkenen. Wat te denken van: 'Als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren' (Johan Cruijff ), 'Ik ben getrouwd met het voetbal en ga vreemd met mijn vrouw' (Bobby Robson) of 'Ik zou graag voor een Italiaanse club spelen, Barcelona bijvoorbeeld' (Mark Draper). En natuurlijk het overbekende 'Voetbal is oorlog' van Rinus Michels. De teksten worden afgewisseld met grappige en typerende illustraties van John Welten. "Je kunt je van je vrouw ontdoen, maar aan je voetbalclub zit je vast tot aan je dood." - Hugo Borst "Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet." - Johan Cruijff "Een penalty is een laffe manier om te scoren." - Pélé "Voetbal is een leuk spel waarin 90 minuten lang 2 x 11 mannen elkaar een bal toespelen. Na afloop heeft het Duitse team altijd gewonnen." - Gary Lineker

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.