Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mannen van de bal

portretten van de schelmen, genieen, artiesten en krachtpatsers die het wereldtoneel van het voetbal domineren

Mannen van de bal - Simon Kuper - ISBN: 9789046817353
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (09-05-2014)
Genre: Voetbal
Boekenliefde.nl:
Mannen van de bal op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Simon Kupers New York Times-bestseller 'Dure spitsen scoren niet' gaf een nieuwe kijk op voetbal, gevoed door data en uitmondend in opvallende analyses. In zijn nieuwe boek 'Mannen van de bal' laat hij de data en cijfers achter zich en verlegt hij zijn aandacht naar het hart en de ziel van de beste voetballers ter wereld. Hij gaat achter de schermen voor ontmoetingen met grootheden als Carlo Ancelotti, Arsène Wenger, Lothar Matthäus, Frank Rijkaard, Kaka en Nicolas Anelka. Hij spreekt ze over hun opvoeding, hun spel, hun opponenten en medespelers, over voetbalcultuur en liefde voor de bal.
Simon Kuper is een van de grootste sportschrijvers van onze tijd. 'Mannen van de bal' is een verrassend en indringend boek over diegenen die het moderne voetbal bepalen.

Details

Titel: Mannen van de bal
auteur: Simon Kuper
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 352
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Publicatiedatum: 09-05-2014
NUR: Voetbal
Afmetingen: 231 x 151 x 30
Gewicht: 529 gr
ISBN/ISBN13: 9789046817353
Intern nummer: 26528685

Extra informatie

Mannen van de bal

Recensie

Simon Kupers New York Times-bestseller 'Dure spitsen scoren niet' gaf een nieuwe kijk op voetbal, gevoed door data en uitmondend in opvallende analyses. In zijn nieuwe boek 'Mannen van de bal' laat hij de data en cijfers achter zich en verlegt hij zijn aandacht naar het hart en de ziel van de beste voetballers ter wereld. Hij gaat achter de schermen voor ontmoetingen met grootheden als Carlo Ancelotti, Arsène Wenger, Lothar Matthäus, Frank Rijkaard, Kaka en Nicolas Anelka. Hij spreekt ze over hun opvoeding, hun spel, hun opponenten en medespelers, over voetbalcultuur en liefde voor de bal. Simon Kuper is een van de grootste sportschrijvers van onze tijd. 'Mannen van de bal' is een verrassend en indringend boek over diegenen die het moderne voetbal bepalen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.