Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Louis van Gaal

hoe smeed je wereldkampioenen?

Louis van Gaal - Jurgen Frumau; Jeroen Visscher - ISBN: 9789491567643
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (14-07-2014)
Genre: Voetbal
Boekenliefde.nl:
Louis van Gaal op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Van Gaal als leermeester voor alle coaches in alle sporten

Om Oranje wereldkampioen te kunnen maken, bouwt Louis van Gaal sinds zijn aantreden als bondscoach in 2012 aan een team dat de WK-finale in 2014 moet winnen. Daarvoor moest hij reorganiseren en vernieuwen, en rigoureuze maatregelen nemen. Waarom en hoe ontnam hij Wesley Sneijder de aanvoerdersband en stelde hij alle spelers in dienst van Van Persie? Welke tactische en strategische wijzigingen voerde hij op het veld en daarbuiten door, en hoe effectief was dat? Hoe selecteerde hij het kampioenselftal?
In Louis van Gaal worden alle interventies van de bondscoach geanalyseerd en toegankelijk gepresenteerd. De auteurs interviewden daarnaast vijf topcoaches uit andere sporten, die Van Gaal een spiegel voorhouden: Marc Lammers, Robert Eenhoorn, Joop Alberda, Peter Blangé en Toon Gerbrands.
Het boek is daarmee verplichte én smakelijke lectuur voor alle coaches binnen en buiten het voetbal, inclusief de 16 miljoen voor de buis.


Jeroen Visscher is performance analist en partner bij organisatieadviesbureau Turner. Hij analyseert voor BNR Nieuwsradio en AD Sportwereld de prestaties van het Nederlands elftal. Jurgen Frumau is operational excellence-adviseur bij organisatieadviesbureau Turner. Samen met Jeroen Visscher analyseert hij bij de grote toernooien de prestaties van het Nederlands elftal en zijn opponenten. Beiden zijn als gastdocent betrokken bij de KNVB-opleiding Coaches Betaald Voetbal.

Details

Titel: Louis van Gaal
auteur: Jurgen Frumau; Jeroen Visscher
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Uitgeverij De Kring
Publicatiedatum: 14-07-2014
NUR: Voetbal
Afmetingen: 210 x 135 x 14
Gewicht: 222 gr
ISBN/ISBN13: 9789491567643
Intern nummer: 25389213

Extra informatie

Louis van Gaal

Recensie

Van Gaal als leermeester voor alle coaches in alle sporten Om Oranje wereldkampioen te kunnen maken, bouwt Louis van Gaal sinds zijn aantreden als bondscoach in 2012 aan een team dat de WK-finale in 2014 moet winnen. Daarvoor moest hij reorganiseren en vernieuwen, en rigoureuze maatregelen nemen. Waarom en hoe ontnam hij Wesley Sneijder de aanvoerdersband en stelde hij alle spelers in dienst van Van Persie? Welke tactische en strategische wijzigingen voerde hij op het veld en daarbuiten door, en hoe effectief was dat? Hoe selecteerde hij het kampioenselftal? In Louis van Gaal worden alle interventies van de bondscoach geanalyseerd en toegankelijk gepresenteerd. De auteurs interviewden daarnaast vijf topcoaches uit andere sporten, die Van Gaal een spiegel voorhouden: Marc Lammers, Robert Eenhoorn, Joop Alberda, Peter Blangé en Toon Gerbrands. Het boek is daarmee verplichte én smakelijke lectuur voor alle coaches binnen en buiten het voetbal, inclusief de 16 miljoen voor de buis. Jeroen Visscher is performance analist en partner bij organisatieadviesbureau Turner. Hij analyseert voor BNR Nieuwsradio en AD Sportwereld de prestaties van het Nederlands elftal. Jurgen Frumau is operational excellence-adviseur bij organisatieadviesbureau Turner. Samen met Jeroen Visscher analyseert hij bij de grote toernooien de prestaties van het Nederlands elftal en zijn opponenten. Beiden zijn als gastdocent betrokken bij de KNVB-opleiding Coaches Betaald Voetbal.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.