Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Hoe overleef ik het WK?

Hoe overleef ik het WK? - Martin van Zaanen - ISBN: 9789085163664
Prijs: € 12,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (29-04-2014)
Genre: Voetbal
Boekenliefde.nl:
Hoe overleef ik het WK? op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

*Bevat een prijsvraag: maak kans op een luxe verblijf voor twee personen in het 4-sterren hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Winnaars worden tijdens het WK telkens de eerste werkdag in de nieuwe week bekend gemaakt.

In juni en juli 2014 wordt het WK Voetbal gespeeld in Brazilië. Geen paniek. Aanval is de beste verdediging. Hul je in de uitwassen van de Oranjegekte als een diva in haar schuimig bubbelbad. Met dit boek van sportjournalist Martin van Zaanen kan elke vrouw zich op haar eigen manier wapenen voor de verwoestende strijd om aandacht die zich zal afspelen van 12 juni tot en met 13 juli, tussen het Nederlands elftal en de Nederlandse vrouw.

Wat vindt de vrouw in dit boek: 32 voetbalgerelateerde verrukkelijke recepten (van Nigeriaanse vleesballen en Kameroenese komkommersalades tot de Gareth
Strawberryshake), niet minder dan 750 leerzame portretjes van Oranjehelden om haar man mee af te troeven en meer dan 100 tips & trucs om het WK te overleven.

Hiermee kan elke vrouw het WK glansrijk doorstaan!

Details

Titel: Hoe overleef ik het WK?
auteur: Martin van Zaanen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 256
Uitgever: B for BooksdistriBution
Publicatiedatum: 29-04-2014
NUR: Voetbal
Afmetingen: 211 x 136 x 20
Gewicht: 306 gr
ISBN/ISBN13: 9789085163664
Intern nummer: 26226113

Extra informatie

Hoe overleef ik het WK?

Recensie

*Bevat een prijsvraag: maak kans op een luxe verblijf voor twee personen in het 4-sterren hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Winnaars worden tijdens het WK telkens de eerste werkdag in de nieuwe week bekend gemaakt. In juni en juli 2014 wordt het WK Voetbal gespeeld in Brazilië. Geen paniek. Aanval is de beste verdediging. Hul je in de uitwassen van de Oranjegekte als een diva in haar schuimig bubbelbad. Met dit boek van sportjournalist Martin van Zaanen kan elke vrouw zich op haar eigen manier wapenen voor de verwoestende strijd om aandacht die zich zal afspelen van 12 juni tot en met 13 juli, tussen het Nederlands elftal en de Nederlandse vrouw. Wat vindt de vrouw in dit boek: 32 voetbalgerelateerde verrukkelijke recepten (van Nigeriaanse vleesballen en Kameroenese komkommersalades tot de Gareth Strawberryshake), niet minder dan 750 leerzame portretjes van Oranjehelden om haar man mee af te troeven en meer dan 100 tips & trucs om het WK te overleven. Hiermee kan elke vrouw het WK glansrijk doorstaan!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.