Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Geen genade

Andy van der Meijde

Geen genade - Thijs Slegers - ISBN: 9789071359644
Prijs: € 19,95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (12-11-2012)
Genre: Voetbal
Boekenliefde.nl:
Geen genade op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie.
Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis langs de toppen der waanzin. Hij ging miljoenen verdienen én uitgeven. Zijn naïeve inborst en hang naar spektakel maakten van zijn leven een symfonie met ontelbaar veel mooie, treurige, valse en bizarre noten. Op zijn dertigste raakte hij als speler van Everton ook nog verslaafd.
Inmiddels is de zeventienvoudig international weer een gewone burger. Hij is gelukkig en heeft een bijzonder aangrijpend verhaal te vertellen.
Nooit was een Nederlandse profvoetballer zo openhartig.

Details

Titel: Geen genade
auteur: Thijs Slegers
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Buitenspelers, Uitgeverij de
Publicatiedatum: 2012-11-12
NUR: Voetbal
Afmetingen: 200 x 139 x 28
Gewicht: 444 gr
ISBN/ISBN13: 9789071359644
Intern nummer: 23403972

Extra informatie

Geen genade - Andy van der Meijde

Recensie

Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis langs de toppen der waanzin. Hij ging miljoenen verdienen én uitgeven. Zijn naïeve inborst en hang naar spektakel maakten van zijn leven een symfonie met ontelbaar veel mooie, treurige, valse en bizarre noten. Op zijn dertigste raakte hij als speler van Everton ook nog verslaafd. Inmiddels is de zeventienvoudig international weer een gewone burger. Hij is gelukkig en heeft een bijzonder aangrijpend verhaal te vertellen. Nooit was een Nederlandse profvoetballer zo openhartig.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen