Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Voetbalavonturiers

groundhoppend de wereld over

Voetbalavonturiers - Tom Bodde - ISBN: 9789081662093
Prijs: € 6,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (14-11-2015)
Genre: Voetbal / Diversen
Boekenliefde.nl:
Voetbalavonturiers op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

VOETBALavonturiers
groundhoppend de wereld over


Het fenomeen groundhopping is booming! Steeds meer Nederlandse voetbalsupporters verkiezen een stadiontrip langs buitenlandse wedstrijden boven/ naast een seizoenskaart van hun eigen liefde. Zij gaan op zoek naar de ultieme voetbalbeleving.

VOETBALavonturiers is een bundeling van dertig totaal verschillende groundhop-verhalen. Van een bezoek aan de krochten van het Belgische profvoetbal tot aan de stadsderby van Buenos Aires. Van kick and rush in de Engelse non-League tot aan een gala-voorstelling van Cristiano Ronaldo. De schrijvers zijn eveneens divers van aard. Het betreft journalisten, hobbyisten en bloggers. Eén ding hebben ze gemeen: ze schrijven allemaal recht vanuit het hart. Want groundhopping... dat is pure passie.

Een aantal auteurs van VOETBALavonturiers legde al eerder groundhop-anekdotes in boekvorm vast. Tom Bodde (1150 stadions, hoofdredacteur Panenka Magazine) publiceerde met succes drie titels: Confetti, Bier & Staanplaatsen, De Voetbalhel en Van Letland tot de Langeleegte. Joris van de Wier bezocht alle 92 Engelse profclubs en bundelde zijn mooiste avonturen in De Football Toerist. Thomas Rensen reisde een maand door Europa en was iedere dag getuige was een wedstrijd. Zijn bijzondere verhaal is te lezen in 31 Matches.

Details

Titel: Voetbalavonturiers
auteur: Tom Bodde
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Groundhopper.nl
Publicatiedatum: 14-11-2015
NUR: Voetbal / Diversen
Gewicht: 335 gr
ISBN/ISBN13: 9789081662093
Intern nummer: 26668565

Extra informatie

VOETBALavonturiers

Recensie

VOETBALAVONTURIERS groundhoppend de wereld over Het fenomeen groundhopping is booming! Steeds meer Nederlandse voetbalsupporters verkiezen een stadiontrip langs buitenlandse wedstrijden boven/ naast een seizoenkaart van hun eigen liefde. Zij gaan op zoek naar de ultieme voetbalbeleving. VOETBALAVONTURIERS is een bundeling van 31 totaal verschillende groundhop-verhalen. Van een bezoek aan de krochten van het Belgische profvoetbal tot aan de stadsderby van Buenos Aires. Van kick and rush in de Engelse non-League tot aan een gala-voorstelling van Cristiano Ronaldo. De schrijvers zijn eveneens divers van aard. Het betreft journalisten, hobbyisten en bloggers. Eén ding hebben ze gemeen: ze schrijven allemaal recht vanuit het hart. Want groundhopping... dat is pure passie. Een aantal auteurs van VOETBALAVONTURIERS legde al eerder groundhop-anekdotes in boekvorm vast. Tom Bodde (1150 stadions, hoofdredacteur Panenka Magazine) publiceerde met succes drie titels: Confetti, Bier & Staanplaatsen, De Voetbalhel en Van Letland tot de Langeleegte. Joris van de Wier bezocht alle 92 Engelse profclubs en bundelde zijn mooiste avonturen in Terraces & Floodlights. Thomas Rensen reisde een maand door Europa en was iedere dag getuige was een wedstrijd. Zijn bijzondere verhaal is te lezen in 31 Matches.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.