Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Toeval is logisch

Toeval is logisch - Pieter Winsemius - ISBN: 9789460034084
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (04-05-2012)
Genre: Voetbal / Diversen
Boekenliefde.nl:
Toeval is logisch op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Toeval is logisch. Het is een van de gevleugelde uitspraken van Johan Cruijff.

Pieter Winsemius selecteerde de tachtig ‘beste’ en voorzag ze van een uitleg. Het is zíjn uitleg en soms is het de vraag of Johan het zo wel bedoelde.

Dit is de tweede coproductie van Johan en Pieter: in 2004 verscheen Je gaat het pas zien als je het doorhebt, over Johan Cruijff en leiderschap. Het boek haalde een oplage van meer dan 200.000 en stemde ook de oud-voetballer tevreden, getuige zijn uitspraak in een autotijdschrift: ‘Vaak weet je niet wat je allemaal weet, je kan het niet beredeneren. Totdat iemand als Pieter Winsemius dat eruit trekt, met dat boek. Dan denk je opeens: ja, zo is het, dat heb ik altijd al gedacht, zonder dat ik het wist.’ Blijft het hierbij? Zeker weten doen we het niet, maar recent zei Cruijff: ‘Ik blijf gewoon doorgaan met mij uitspreken, pas als ik dood ben houd ik mijn mond.’ Dus met een goede kans: wordt vervolgd.

Pieter Winsemius is lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. Voorheen was hij minister van VROM.

Details

Titel: Toeval is logisch
auteur: Pieter Winsemius
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Publicatiedatum: 04-05-2012
NUR: Voetbal / Diversen
Afmetingen: 200 x 125 x 18
Gewicht: 238 gr
ISBN/ISBN13: 9789460034084
Intern nummer: 20180732

Extra informatie

Toeval is logisch

Recensie

Toeval is logisch. Het is een van de gevleugelde uitspraken van Johan Cruijff. Pieter Winsemius selecteerde de tachtig `beste en voorzag ze van een uitleg. Het is zíjn uitleg en soms is het de vraag of Johan het zo wel bedoelde. Dit is de tweede coproductie van Johan en Pieter: in 2004 verscheen Je gaat het pas zien als je het doorhebt, over Johan Cruijff en leiderschap. Het boek haalde een oplage van meer dan 200.000 en stemde ook de oud-voetballer tevreden, getuige zijn uitspraak in een autotijdschrift: `Vaak weet je niet wat je allemaal weet, je kan het niet beredeneren. Totdat iemand als Pieter Winsemius dat eruit trekt, met dat boek. Dan denk je opeens: ja, zo is het, dat heb ik altijd al gedacht, zonder dat ik het wist. Blijft het hierbij? Zeker weten doen we het niet, maar recent zei Cruijff: `Ik blijf gewoon doorgaan met mij uitspreken, pas als ik dood ben houd ik mijn mond. Dus met een goede kans: wordt vervolgd.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.