Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Don Leo

het werd stil aan de overkant

Don Leo - Bert Nederlof; Evert de Rooij - ISBN: 9789492199270
Prijs: € 10,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (21-07-2018)
Genre: Voetbal / Autobiografie/Biografie
Boekenliefde.nl:
Don Leo op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Leo Beenhakker (1942) is ongetwijfeld de kleurrijkste trainer uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. De Rotterdammer was coach van liefst vijftien profclubs in Nederland, Spanje, Mexico, Zwitserland en Turkije. Bovendien was Beenhakker bondscoach van Nederland, Saoedi-Arabië, Polen en Trinidad en Tobago.

Hij werd drie keer landskampioen met Real Madrid, tweemaal met Ajax en hij bezorgde Feyenoord in 1999 de laatste landstitel. Na zijn eerste kampioenschap met Real Madrid kreeg hij de eretitel Don Leo. Dieptepunt was het WK van 1990 waarin Nederland roemloos werd uitgeschakeld, waarna Beenhakker aangaf dat 75 procent van alle ellende niet naar buiten was gekomen. Daar gaat hij 25 jaar later eindelijk uitgebreider op in.

In 2015 was Beenhakker vijftig jaar actief in de voetballerij waarin hij ook nog een aantal andere functies bekleedde. Don Leo was bovendien populair door zijn gevoel voor humor en zijn opmerkelijke uitspraken.

In deze biografie vertelt de markante trainer zijn opzienbarende memoires aan Bert Nederlof (1946) die ruim 35 jaar redacteur was van Voetbal International en 20 jaar verslaggever bij Langs de Lijn.

Details

Titel: Don Leo
auteur: Bert Nederlof; Evert de Rooij
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Edicola Publishing BV / Veltman Distribu
Publicatiedatum: 21-07-2018
NUR: Voetbal / Autobiografie/Biografie
Gewicht: 421 gr
ISBN/ISBN13: 9789492199270
Intern nummer: 29824135

Biografie (woord)

Bert Nederlof (Rotterdam, 1946) tekende Don Leo’s levendige verhaal op, inclusief zijn talloze anekdotes. Nederlof werkte meer dan drie decennia bij Voetbal International. Hij schreef eerder biografieën over Ronald Koeman en Glenn Helder.

Recensie

Leo Beenhakker (1942) is ongetwijfeld de kleurrijkste trainer uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. De Rotterdammer was coach van liefst vijftien profclubs in Nederland, Spanje, Mexico, Zwitserland en Turkije. Bovendien was Beenhakker bondscoach van Nederland, Saoedi-Arabië, Polen en Trinidad en Tobago. Hij werd drie keer landskampioen met Real Madrid, tweemaal met Ajax en hij bezorgde Feyenoord in 1999 de laatste landstitel. Na zijn eerste kampioenschap met Real Madrid kreeg hij de eretitel Don Leo. Dieptepunt was het WK van 1990 waarin Nederland roemloos werd uitgeschakeld, waarna Beenhakker aangaf dat 75 procent van alle ellende niet naar buiten was gekomen. Daar gaat hij 25 jaar later eindelijk uitgebreider op in. In 2015 was Beenhakker vijftig jaar actief in de voetballerij waarin hij ook nog een aantal andere functies bekleedde. Don Leo was bovendien populair door zijn gevoel voor humor en zijn opmerkelijke uitspraken. In deze biografie vertelt de markante trainer zijn opzienbarende memoires aan Bert Nederlof (1946) die ruim 35 jaar redacteur was van Voetbal International en 20 jaar verslaggever bij Langs de Lijn.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.