Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Check-in check-uit

Rotterdams openbaarvervoerbedrijf RET

Check-in check-uit - Hans Sleutelaar; Joachim Kost; Sanneke van Hassel - ISBN: 9789490631086
Prijs: € 32,50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (07-07-2016)
Genre: Tramwegen
Boekenliefde.nl:
Check-in check-uit op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

De stad Rotterdam en de RET zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De gele M van de metrostations, het gerinkel van de tram, een busje van de calamiteitendienst dat voorbij zoeft overal in de stad kom je het openbaarvervoerbedrijf tegen, dat 800.000 reizigers per dag vervoert en werk biedt aan ruim 3500 mensen.

Fotograaf Carel van Hees brengt met schrijfster Sanneke van Hassel een ode aan het Rotterdamse openbaar vervoer en de mensen die het in beweging houden. Beelden en verhalen volgen lijnen van bus, tram, metro en fast ferry die elkaar kruisen en weer uiteengaan. Een uitnodiging om zelf met het openbaar vervoer
de stad te verkennen.

Details

Titel: Check-in check-uit
auteur: Hans Sleutelaar; Joachim Kost; Sanneke van Hassel
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Diafragma, Uitgeverij
Publicatiedatum: 07-07-2016
NUR: Tramwegen
Gewicht: 959 gr
ISBN/ISBN13: 9789490631086
Intern nummer: 34367007

Recensie

De stad Rotterdam en de RET zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De gele M van de metrostations, het gerinkel van de tram, een busje van de calamiteitendienst dat voorbij zoeft overal in de stad kom je het openbaarvervoerbedrijf tegen, dat 800.000 reizigers per dag vervoert en werk biedt aan ruim 3500 mensen. Fotograaf Carel van Hees brengt met schrijfster Sanneke van Hassel een ode aan het Rotterdamse openbaar vervoer en de mensen die het in beweging houden. Beelden en verhalen volgen lijnen van bus, tram, metro en fast ferry die elkaar kruisen en weer uiteengaan. Een uitnodiging om zelf met het openbaar vervoer de stad te verkennen.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen