Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Boekenbox: Locomotieven en treinreizen

2 complete boeken in een band

Boekenbox: Locomotieven en treinreizen - ISBN: 9789048306503
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (01-10-2012)
Genre: Overige
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Deze Boekenbox bevat twee complete boeken: Encyclopedie van locomotieven en Beroemde treinreizen rond de wereld. Samen vormen deze twee boeken een uniek naslagwerk voor iedere liefhebber van treinen en treinreizen.

Encyclopedie van locomotieven biedt u een uniek overzicht van de technische ontwikkelingen in het railvervoer vanaf het ontstaan van de spoorwegen in de 19e eeuw tot het heden waar de spoorwegen niet langer de voornaamste vorm van vervoer zijn, maar door gebruik te maken van nieuwe technieken toch proberen te concurreren met het wegvervoer en het luchttransport.

In Beroemde treinreizen rond de wereld beleeft u bijna honderd van ’s werelds mooiste treinreizen. Een aantal van deze reizen werd nog gemaakt voor het samenstellen van dit boek, andere zijn historische beschrijvingen van routes die niet meer bestaan en alleen in herinnering of met behulp van een boek nog afgelegd kunnen worden.

Details

Titel: Boekenbox: Locomotieven en treinreizen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 264
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 2012-10-01
NUR: Overige
Afmetingen: 237 x 180 x 53
Gewicht: 1872 gr
ISBN/ISBN13: 9789048306503
Intern nummer: 23284983

Extra informatie

Boekenbox: Locomotieven en Treinreizen

Recensie

Fraaie cassette met twee gebonden boeken Deze Boekenbox bevat twee complete boeken: Encyclopedie van locomotieven en Beroemde treinreizen rond de wereld. Samen vormen deze twee boeken een uniek naslagwerk voor iedere liefhebber van treinen en treinreizen. Encyclopedie van locomotieven biedt u een uniek overzicht van de technische ontwikkelingen in het railvervoer vanaf het ontstaan van de spoorwegen in de 19e eeuw tot het heden waar de spoorwegen niet langer de voornaamste vorm van vervoer zijn, maar door gebruik te maken van nieuwe technieken toch proberen te concurreren met het wegvervoer en het luchttransport. In Beroemde treinreizen rond de wereld beleeft u bijna honderd van 's werelds mooiste treinreizen. Een aantal van deze reizen werd nog gemaakt voor het samenstellen van dit boek, andere zijn historische beschrijvingen van routes die niet meer bestaan en alleen in herinnering of met behulp van een boek nog afgelegd kunnen worden. Deze boeken zijn eerder verschenen als losse edities in een groot formaat

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.