Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Er kan nog een trein komen

het spoor in Nederland verbeeld; 40 jaar spoorwegfotografie

Er kan nog een trein komen - Mieke Hoekstra; Carel van Gestel - ISBN: 9789462580060
Prijs: € 29,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (19-06-2014)
Genre: Nederland
Boekenliefde.nl:
Er kan nog een trein komen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De fascinerende wereld van spoorwegen, vol techniek en romantiek, spreekt bij jong en oud nog altijd tot de verbeelding. Daarbij is het niet alleen het rollende materieel dat de beeldvorming bepaalt. Alles op en rond het spoor draagt een steentje bij. De sfeer van de beelden is daarbij afhankelijk van het spel van licht en donker, het moment van de dag, de mensen, het weer en het seizoen.

Er kan nog een trein komen biedt een selectie foto's die Carel van Gestel de afgelopen veertig jaar heeft gemaakt. Foto's uit het historische archief van spoorwegfotograaf J.A. Bonthuis en foto's van machinist Bernd-Jan Kraan bieden interessante uitstapjes. Veelzijdigheid is het kernwoord van dit verrassende fotoboek. De grote variatie aan onderwerpen, de bijzondere invalshoeken en opmerkelijke contrasten maken dit boek uniek in zijn soort.

Details

Titel: Er kan nog een trein komen
auteur: Mieke Hoekstra; Carel van Gestel
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 168
Uitgever: Uitgeverij WBOOKS
Publicatiedatum: 19-06-2014
NUR: Nederland
Afmetingen: 287 x 217 x 20
Gewicht: 1013 gr
ISBN/ISBN13: 9789462580060
Intern nummer: 25393497

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 01-08-2014   geschreven door  Dennis
Prachtige collectie foto's. Van Gestel weet de juiste sfeer over te brengen. Een musthave voor iedere treinliefhebber.

Extra informatie

Er kan nog een trein komen

Recensie

De fascinerende wereld van spoorwegen, vol techniek en romantiek, spreekt bij jong en oud nog altijd tot de verbeelding. Daarbij is het niet alleen het rollend materieel dat de beeldvorming bepaalt. Alles op en rond het spoor draagt een steentje bij. De sfeer van de beelden is daarbij afhankelijk van het spel van licht en donker, het moment van de dag, de mensen, het weer en het seizoen. Er kan nog een trein komen biedt een selectie foto's die Carel van Gestel de afgelopen veertig jaar heeft gemaakt. Foto's uit het historische archief van spoorwegfotograaf J.A. Bonthuis en foto's van machinist Bernd-Jan Kraan bieden interessante uitstapjes. Veelzijdigheid is het kernwoord van dit verrassende fotoboek. De grote variatie aan onderwerpen, de bijzondere invalshoeken en de opmerkelijke contrasten maken dit boek uniek in zijn soort. . Auteur: Carel van Gestel is één van de bekendste spoorwegauteurs van Nederland. Als redacteur is hij verbonden aan het tijdschrift Railhobby. - See more at: http://www.wbooks.com/er-kan-nog-een-trein-komen.html#sthash.8h8EXhTK.dpuf

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.