Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kyrie-gebeden

van vertwijfeling naar vertrouwen

Kyrie-gebeden - Eugene Baljet; Eugene Baljet - ISBN: 9789033816185
Prijs: € 11,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (06-03-2012)
Genre: Kerkboeken/gebedenboeken, psalmen- en gezangbundels
Boekenliefde.nl:
Kyrie-gebeden op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Kyrie eleison - woorden die al eeuwenlang uitgesproken worden als uitroep naar de Heer van het leven: 'Heer, ontferm U over ons!' in veel kerken klinken, nog in het begin van de dienst, deze woorden.
Het traditionele gebed heeft dan wel een eigentijdse invulling gekregen waardoor het verrassend dichtbij komt. Aan wanhoop en vertwijfeling wordt eerbiedig maar krachtig uiting gegeven en troost en vertrouwen worden in deze gebeden gevonden.
In Kyrie-gebeden passen de abstracte schilderijen van kunstenares Linette Dijk uitstekend bij de sfeer van de gebeden. Prachtig boek om cadeau te doen en ook zeer geschikt om uit voor te dragen tijdens vieringen of andere bijeenkomsten.

Ds. Eugene Baljet is sinds 2010 predikant in de Protestantse Kerk te Monnickendam. Daarvoor was hij predikant in Boskoop, Oostwold, Beverwijk en Maarn.
Linette Dijk is hulpverlener, danser en beeldend kunstenaar. Haar werk laat zich omschrijven als mysterieus, met een duidelijke emotie.

Details

Titel: Kyrie-gebeden
auteur: Eugene Baljet; Eugene Baljet
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Ark Media
Publicatiedatum: 06-03-2012
NUR: Kerkboeken/gebedenboeken, psalmen- en gezangbundels
Afmetingen: 228 x 145 x 9
Gewicht: 229 gr
ISBN/ISBN13: 9789033816185
Intern nummer: 20180665

Extra informatie

Kyrie-gebeden

Recensie

Kyrie eleison - woorden die al eeuwenlang uitgesproken worden als uitroep naar de Heer van het leven: 'Heer, ontferm U over ons!' in veel kerken klinken, nog in het begin van de dienst, deze woorden. Het traditionele gebed heeft dan wel een eigentijdse invulling gekregen waardoor het verrassend dichtbij komt. Aan wanhoop en vertwijfeling wordt eerbiedig maar krachtig uiting gegeven en troost en vertrouwen worden in deze gebeden gevonden. In Kyrie-gebeden passen de abstracte schilderijen van kunstenares Linette Dijk uitstekend bij de sfeer van de gebeden. Prachtig boek om cadeau te doen en ook zeer geschikt om uit voor te dragen tijdens vieringen of andere bijeenkomsten. Ds. Eugene Baljet is sinds 2010 predikant in de Protestantse Kerk te Monnickendam. Daarvoor was hij predikant in Boskoop, Oostwold, Beverwijk en Maarn. Linette Dijk is hulpverlener, danser en beeldend kunstenaar. Haar werk laat zich omschrijven als mysterieus, met een duidelijke emotie.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.