Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

JEZUS, de levende HOOP

in een bizarre wereld

JEZUS, de levende HOOP - Koert en Marleen Koster - ISBN: 9789462544086
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (23-11-2016)
Genre: Bijbels
Boekenliefde.nl:
JEZUS, de levende HOOP op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Veel 'Jezus-boeken' zijn al verschenen. Daarin wordt vaak veel ruimte besteed aan het zogenaamde 'Jezus-onderzoek'. Speciale aandacht gaat eruit naar vragen rondom de 'historische Jezus' en de 'verkondigde Christus'.

Bij dit boek van Koert Koster is dat echter niet het geval. De auteur wil vanuit een persoonlijke insteek over Jezus schrijven: pastoraal en betrokken. Hij wil Jezus voorstellen als de levende Hoop.

Kritische noten ontbreken niet. Er is veel mis in onze wereld. We leven in een angstige wereld met o.a. burgeroorlogen en dreigend terrorisme. De schrijver doet echter niet mee aan paniekvoetbal.

Integendeel, hij ziet hoop voor de wereld door Jezus Christus die geboren, gestorven en opgestaan is. De aftrap op Golgotha maakt de definitieve overwinning over de machten van het kwaad mogelijk. Dankzij 'Decisionday' wordt 'Victoryday' realiteit.

Dit boek is daarom opbouwend van karakter. Er is sprake van gedegen theoretische en theologische reflectie.

Koert Koster (Hoogeveen 1973) studeerde theologie en filosofie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Bijbelstudies, dichtbundels & thematische boeken zijn te vinden op www.koertkoster.nl

Details

Titel: JEZUS, de levende HOOP
auteur: Koert en Marleen Koster
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 162
Uitgever: Mijnbestseller B.V.
Publicatiedatum: 23-11-2016
NUR: Bijbels
Gewicht: 228 gr
ISBN/ISBN13: 9789462544086
Intern nummer: 28114689

Extra informatie

JEZUS, de levende HOOP

Recensie

Veel 'Jezus-boeken' zijn al verschenen. Daarin wordt vaak veel ruimte besteed aan het zogenaamde 'Jezus-onderzoek'. Speciale aandacht gaat eruit naar vragen rondom de 'historische Jezus' en de 'verkondigde Christus'. Bij dit boek van Koert Koster is dat echter niet het geval. De auteur wil vanuit een persoonlijke insteek over Jezus schrijven: pastoraal en betrokken. Hij wil Jezus voorstellen als de levende Hoop. Kritische noten ontbreken niet. Er is veel mis in onze wereld. We leven in een angstige wereld met o.a. burgeroorlogen en dreigend terrorisme. De schrijver doet echter niet mee aan paniekvoetbal. Integendeel, hij ziet hoop voor de wereld door Jezus Christus die geboren, gestorven en opgestaan is. De aftrap op Golgotha maakt de definitieve overwinning over de machten van het kwaad mogelijk. Dankzij 'Decisionday' wordt 'Victoryday' realiteit. Dit boek is daarom opbouwend van karakter. Er is sprake van gedegen theoretische en theologische reflectie. Koert Koster (Hoogeveen 1973) studeerde theologie en filosofie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Bijbelstudies, dichtbundels & thematische boeken zijn te vinden op www.koertkoster.nl

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.