Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woorden van hoop

om je te bemoedigen

Woorden van hoop - ISBN: 9789043524032
Prijs: € 4,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (28-10-2014)
Genre: Religieuze cadeauboekjes
Boekenliefde.nl:
Woorden van hoop op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Woorden van hoop: om je te bemoedigen.

De drie pijlers van het christendom zijn Geloof, Hoop en Liefde. Het boekje Woorden van hoop gaat over de tweede pijler. Dit full colour uitgevoerde boekje staat vol met bemoedigende teksten. Wie een dosis hoop nodig heeft, hoeft dus niet verder te zoeken!

Ook verkrijgbaar: Woorden van geloof en Woorden van liefde.

Details

Titel: Woorden van hoop
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 48
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 28-10-2014
NUR: Religieuze cadeauboekjes
Afmetingen: 142 x 142 x 9
Gewicht: 123 gr
ISBN/ISBN13: 9789043524032
Intern nummer: 27290327

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 02-12-2014   geschreven door  Patrick Vandendaele
Woorden kunnen je leven veranderen… Woorden kunnen deugd doen. Kunnen kwetsen. Kunnen je gelukkig maken. De kracht van het woord, dat kennen we allemaal. In het christelijk geloof draait alles rond geloof, hoop en liefde, en wil dit nu net een trilogie zijn van werkjes die worden uitgebracht bij de uitgeverij Kok, en die een verzameling brengen van teksten, zinnen, quotes die je inzicht geven over respectievelijk geloof, hoop en liefde. Inspiratie voor wie ze doorneemt, veel meer dan leest, en waarbij je door korte teksten naar een stukje reflectie kan gaan, en beter inzichten krijgt over het belang van deze waarden in het geloof, maar ook en misschien voornamelijk de plaats in je eigen leven. Teksten die je inspireren, die je even doen nadenken, ideeën en benaderingen die je doen inzien wat ons geloof inhoudt en hoe je hiermee kan omspringen in je eigen dagelijkse leven. Op een eenvoudige wijze ga je naar de kern van de zaken en zal je op een overtuigende wijze het belang beleven van de waarden van deze christelijke houding. Bijzonder leuke bundeltjes…

Extra informatie

Hoop

Recensie

Woorden van hoop: om je te bemoedigen. De drie pijlers van het christendom zijn Geloof, Hoop en Liefde. Het boekje Woorden van hoop gaat over de tweede pijler. Dit full colour uitgevoerde boekje staat vol met bemoedigende teksten. Wie een dosis hoop nodig heeft, hoeft dus niet verder te zoeken! Ook verkrijgbaar: Woorden van geloof en Woorden van liefde.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.