Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Food Emulsions

Principles, Practices, And Techniques, Third Edition

Vooraankondiging
Food Emulsions - Mcclements, David Julian (university Of Massachusetts, Amherst, Usa) - ISBN: 9781498726689
Prijs: € 201,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Techniek
Boekenliefde.nl:
Food Emulsions op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

"version Date: 20150713"--title Page Verso.

Details

Titel: Food Emulsions
auteur: Mcclements, David Julian (university Of Massachusetts, Amherst, Usa)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 690
Uitgever: Taylor & Francis Inc
Plaats van publicatie: 01
NUR: Techniek
Afmetingen: 264 x 190 x 40
Gewicht: 1474 gr
ISBN/ISBN13: 9781498726689
Intern nummer: 30573075

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.