Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Je bent om op te vreten!

liefde in alle talen

Je bent om op te vreten! - Erin McKean - ISBN: 9789045312323
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (04-10-2011)
Genre: Taal en cultuur
Boekenliefde.nl:
Je bent om op te vreten! op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Als je als een blok voor hem valt, wil je een beschuitje met hem eten, wil je met hem voetje vrijen, noem je hem een poepie en is-ie om op te vreten! Als je haar het hof wil maken, wil je luid op je borstkas bonken, je buikspieren showen, en haar over de drempel tillen. Hoe romantisch klinkt dat in het Nederlands allemaal! Maar ook in andere talen is de liefde onweerstaanbaar. Net zoals een roos heerlijk zoet zou blijven ruiken als we hem anders hadden genoemd, is de liefde in elke taal magisch en overweldigend.

Je bent om op te vreten! bevat de opmerkelijkste en verleidelijkste uitdrukkingen van de liefde, afkomstig uit talen van over de hele wereld. Van het romantische hubbak yidhawwibni (Arabisch voor ‘jouw liefde laat me wegsmelten’) tot het bizarre moosh bekhoradet (Perzisch voor ‘moge een muis jou opeten’). Welke taal je geliefde ook spreekt, met dit boekje verover je probleemloos zijn of haar hart of kun je na jaren vol hartstocht het vuur van de liefde weer laten oplaaien.

Details

Titel: Je bent om op te vreten!
auteur: Erin McKean
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 128
Uitgever: BBNC Uitgevers
Publicatiedatum: 04-10-2011
NUR: Taal en cultuur
Afmetingen: 181 x 121 x 12
Gewicht: 152 gr
ISBN/ISBN13: 9789045312323
Intern nummer: 18172917

Extra informatie

Je bent om op te vreten!

Recensie

Bundel met uitspraken over de liefde. De keus valt hoofdzakelijk op wereldtalen als het Engels, Frans, Spaans, Chinees, Duits, maar soms ook op diverse mindere bekende talen als het Roemeens, Swahili etc. Het betreft uitdrukkingen als: liefde op het eerste gezicht, liefdesverdriet, zeg het met bloemen, aanzoeken en dergelijke. De opzet is als volgt: uitdrukking, fonetische weergave van de uitspraak, taalkundige en culturele uitleg. Ter afwisseling gelardeerd met korte beschouwingen over de gekozen uitdrukkingen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.