Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Risicotaxatie en partnergeweld

verklarend woordenboek voor welzijn, politie, justitie en gezondheidszorg

Risicotaxatie en partnergeweld - Sarah Matkoski; Anne Groenen - ISBN: 9789046606698
Prijs: € 12,90 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (04-04-2014)
Genre: Specialistische woordenboeken (ook etymologisch woordenboek)
Boekenliefde.nl:
Risicotaxatie en partnergeweld op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Over het boek:
Het verklarend woordenboek legt op een bevattelijke wijze 180 begrippen uit. Het gaat om algemene begrippen rond risicotaxatie en partnergeweld (bv. scoren, risicofactoren), meer klinische begrippen (bv. persoonlijkheidsstoornissen) en statistische begrippen (bv. betrouwbaarheid). De omschrijvingen zijn door middel van voorbeelden toegepast op de context van risicotaxatie bij partnergeweld.

Deze uitgave is bestemd voor al wie beoordelingen moet maken van situaties van partnergeweld en al wie op zoek is naar nuttige informatie hieromtrent.

Over de auteur(s):
Anne Groenen is onderzoeksleider van APART (apart.nu), het onderzoekscentrum van Thomas More dat gespecialiseerd is in agressie. Zij is tevens docent sociaal werk en toegepaste psychologie en is geaffilieerd onderzoeker van het Leuvens Instituut voor Criminologie, KU Leuven. Verder geeft zij opleidingen aan politie, justitie en hulpverlening. Ze is auteur van diverse artikelen en boeken over (partner)geweld en risicotaxatie.

Sarah Matkoski werkt als onderzoeker bij APART. Zij is tevens als vrijwillig medewerker verbonden aan het Leuvens Instituut voor Criminologie, KU Leuven. Daarnaast werkt zij als klinisch psycholoog in de zelfstandige praktijk BALANZA en participeert zij aan de vierjarige voortgezette opleiding tot systeemtherapeut bij het IPRR.

Details

Titel: Risicotaxatie en partnergeweld
auteur: Sarah Matkoski; Anne Groenen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 54
Uitgever: Maklu, Uitgever
Publicatiedatum: 04-04-2014
NUR: Specialistische woordenboeken (ook etymologisch woordenboek)
Gewicht: 94 gr
ISBN/ISBN13: 9789046606698
Intern nummer: 26495323

Extra informatie

Risicotaxatie en partnergeweld

Recensie

Over het boek: Het verklarend woordenboek legt op een bevattelijke wijze 180 begrippen uit. Het gaat om algemene begrippen rond risicotaxatie en partnergeweld (bv. scoren, risicofactoren), meer klinische begrippen (bv. persoonlijkheidsstoornissen) en statistische begrippen (bv. betrouwbaarheid). De omschrijvingen zijn door middel van voorbeelden toegepast op de context van risicotaxatie bij partnergeweld. Deze uitgave is bestemd voor al wie beoordelingen moet maken van situaties van partnergeweld en al wie op zoek is naar nuttige informatie hieromtrent. Over de auteur(s): Anne Groenen is onderzoeksleider van APART (apart.nu), het onderzoekscentrum van Thomas More dat gespecialiseerd is in agressie. Zij is tevens docent sociaal werk en toegepaste psychologie en is geaffilieerd onderzoeker van het Leuvens Instituut voor Criminologie, KU Leuven. Verder geeft zij opleidingen aan politie, justitie en hulpverlening. Ze is auteur van diverse artikelen en boeken over (partner)geweld en risicotaxatie. Sarah Matkoski werkt als onderzoeker bij APART. Zij is tevens als vrijwillig medewerker verbonden aan het Leuvens Instituut voor Criminologie, KU Leuven. Daarnaast werkt zij als klinisch psycholoog in de zelfstandige praktijk BALANZA en participeert zij aan de vierjarige voortgezette opleiding tot systeemtherapeut bij het IPRR.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.