Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Low-fat Meats

Design Strategies And Human Implications

Low-fat Meats - ISBN: 9780123132604
Prijs: € 77,35 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Levertijd tussen de 5 en 15 werkdagen. Geen retour recht.
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Archiefwetenschap
Boekenliefde.nl:
Low-fat Meats op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Reviews the various methods used in efforts to reduce fat in meat. The text outlines breeding and feeding techniques, but the emphasis is on emerging technologies including meat processing and partitioning agents. It also details the health, social, ethical, and economic implications.

Details

Titel: Low-fat Meats
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 330
Uitgever: Elsevier Science Publishing Co Inc
Plaats van publicatie: 01
NUR: Archiefwetenschap
Editor: Haft, Harold D.
Afmetingen: 229 x 152
Gewicht: 660 gr
ISBN/ISBN13: 0123132606
ISBN/ISBN13: 9780123132604
Intern nummer: 6763615

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.