Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Duiken voor Dummies

Duiken voor Dummies - Robert Viset; Judith Rietveld - ISBN: 9789045351032
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (27-01-2016)
Genre: Watersporten
Boekenliefde.nl:
Duiken voor Dummies op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ontdek een geheel nieuwe, maar bovenal fascinerende wereld wanneer je start met duiken. Adembenemende creaties die Moeder Natuur herself heeft gevormd, walvissen met het formaat U-boot en haaien die helemaal niet eng zijn, maar juist nieuwsgierig... Lees in 'Duiken voor Dummies' alles over deze fantastische duiksport die vrijwel iedereen kan beoefenen. Welk materiaal moet je kiezen, wat voor soort opleidingen zijn er en hoe zit het op medisch gebied? De auteurs nemen je mee naar de mooiste duikplekken ver weg, naar historische wrakken uit de Eerste Wereldoorlog en tonen je de bizarste 'onderwaterfreaks'. Ook kom je meer te weten over duiken in eigen land. Want je kunt in Nederland en Vlaanderen de mooiste duiken maken met grote scholen vis en zelfs haaien! Hoe je alles kunt vastleggen met je eigen onderwatercamera mag natuurlijk niet ontbreken.

Judith Vlaardingerbroek is eindredacteur bij het vaktijdschrift Duiken. Ze is onder meer PADI Advanced Open Water gebrevetteerd en gaat regelmatig op pad voor haar werk om in zowel binnen- als buitenland te duiken. Sander Evering is duikinstructeur, grotduiker en servicemonteur, waardoor hij alles weet over duikmaterialen. Bovendien is hij een van de vaste auteurs van Duiken.

Details

Titel: Duiken voor Dummies
auteur: Robert Viset; Judith Rietveld
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: BBNC Uitgevers
Publicatiedatum: 27-01-2016
NUR: Watersporten
Gewicht: 547 gr
ISBN/ISBN13: 9789045351032
Intern nummer: 29925591

Extra informatie

Duiken voor Dummies

Recensie

Duiken is een fascinerende sport. In dit handboek komt een scala aan onderwerpen op het gebied van duiken aan bod, waaronder duiktechnieken, -opleidingen, -uitrustingen, onderwaterfotografie, mooie duikplekken en extreem duiken. Naast handige tips en weetjes is ook achtergrondinformatie opgenomen. Tevens opgenomen zijn onderwaterfoto's. Dit gemakkelijk leesbare handboek, in de gebruikelijke 'Dummies-stijl', is zowel voor de beginnende als de gevorderde duiker geschikt. De schrijver is, naast duiker, ook eindredacteur van een vaktijdschrift op het gebied van duiken. Voor (potentiële) liefhebbers van de duiksport is dit boek zonder meer een aanrader.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.