Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Voetbal & maffia in de lage landen

Voetbal & maffia in de lage landen - Martin Donker; Iwan van Duren; Tom Knipping - ISBN: 9789071359668
Prijs: € 17,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (22-05-2013)
Genre: Sportverhalen
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

U heeft deel 2 van Voetbal & Maffia inhanden. Na hun schokkende reis door Europa gaan de reporters nu op onderzoek uit in Nederland en België. Het resultaat is een catalogus van verbijsterende verhalen. De tentakels van de voetbalmaffia hebben de Lage Landen al lang bereikt. Prominenten van de KNVB treffen op de ereterrassen gevreesde mannen met eigen raketwerpers. Bekende drugscriminelen penetreren moeiteloos het betaalde voetbal. De auteurs gaan op stap met belchinezen en zien hoe je in Oeganda en Thailand rijk kunt worden met wedstrijden uit de Jupiler League. Met het ene onthutsende verhaal na het andere leggen de journalisten bloot hoe de mooie sport is ontaard in een miljardenindustrie met een eigen omerta. Van controle is nauwelijks sprake. Wapens, corruptie, doodsbedreigingen, afpersing, fraude.

Wie dit boek na de laatste pagina dichtslaat, zal nooit meer hetzelfde naar de sport kijken. Het onderzoeksduo van Voetbal International zette met hun vorige boek matchfixing in Nederland op de kaart. Ook voor het verschijnen van dit boek leidden de bevindingen van de twee al tot meer dan vijftig vragen in de Tweede Kamer.

Details

Titel: Voetbal & maffia in de lage landen
auteur: Martin Donker; Iwan van Duren; Tom Knipping
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Publicatiedatum: 22-05-2013
NUR: Sportverhalen
Afmetingen: 200 x 140 x 29
Gewicht: 521 gr
ISBN/ISBN13: 9789071359668
Intern nummer: 23999279

Extra informatie

Voetbal & maffia in de lage landen

Recensie

Deel 2 van Voetbal & Maffia. Na hun schokkende reis door Europa gaan de reporters nu op onderzoek uit in Nederland en België. Het resultaat is een catalogus van verbijsterende verhalen. De tentakels van de voetbalmaffia hebben de Lage Landen al lang bereikt. Prominenten van de KNVB treffen op de ereterrassen gevreesde mannen met eigen raketwerpers. Bekende drugscriminelen penetreren moeiteloos het betaalde voetbal. De auteurs gaan op stap met belchinezen en zien hoe je in Oeganda en Thailand rijk kunt worden met wedstrijden uit de Jupiler League. Met het ene onthutsende verhaal na het andere leggen de journalisten bloot hoe de mooie sport is ontaard in een miljardenindustrie met een eigen omerta. Van controle is nauwelijks sprake. Wapens, corruptie, doodsbedreigingen, afpersing, fraude. Wie dit boek na de laatste pagina dichtslaat, zal nooit meer hetzelfde naar de sport kijken. Het onderzoeksduo van Voetbal International zette met hun vorige boek matchfixing in Nederland op de kaart. Ook voor het verschijnen van dit boek leidden de bevindingen van de twee al tot meer dan vijftig vragen in de Tweede Kamer.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.