Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Vijftig tinten struis

op survival in de voetbaljungle

Vijftig tinten struis - Edwin Struis - ISBN: 9789491567582
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (25-03-2014)
Genre: Sportverhalen
Boekenliefde.nl:
Vijftig tinten struis op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Droogkomische belevenissen in de voetballerij

Een drummende oud-international, een voetbalhatende voetbalvrouw, de beste speler van de wereld... op z'n reis door de internationale voetbalwereld treft Edwin Struis de meest uiteenlopende personen. Met humor en zelfspot doet hij verslag van die ontmoetingen. Steden als Grozny, Manchester, Johannesburg en Almere kennen voor hem geen geheimen, hij weet zelfs de privéjet van de Russische voetbalclub Anzhi Makhachkala binnen te dringen. En klopt het nou echt dat de laatste wedstrijd van Bert van Marwijk als actieve voetballer in het teken stond van matchfixing?
Ook schuwt Struis een uitstapje naar andere sporten niet. Zo bedwingt hij in onorthodoxe stijl de Alpe d'Huez en maakt hij zich onsterfelijk populair bij het nationale vrouwenhockeyteam. Vijftig tinten Struis is een verzameling unieke verhalen van een van de leukste schrijvers in de Nederlandse sportjournalistiek.

'Een goed paard is nog geen Edwin Struis.' Co Adriaanse


Edwin Struis (Haarlem, 1964) is freelance sportjournalist/columnist. Hij schreef voor Haarlems Dagblad, De Telegraaf, Sportweek en NUsport. Eerder publiceerde hij het boek Struis gaat vreemd.
De pers daarover:

'De aanpak van Struis is verfrissend en lekker leesbaar.' Friesch Dagblad

'Struis gaat in z'n observaties z'n eigen gang, hanteert met graagte de humor als stijlmiddel en schrijft de verhalen goed op.' Het Parool

Details

Titel: Vijftig tinten struis
auteur: Edwin Struis
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Uitgeverij De Kring
Publicatiedatum: 25-03-2014
NUR: Sportverhalen
Afmetingen: 210 x 135 x 21
Gewicht: 304 gr
ISBN/ISBN13: 9789491567582
Intern nummer: 25389201

Extra informatie

Vijftig tinten struis

Recensie

Droogkomische belevenissen in de voetballerij Een drummende oud-international, een voetbalhatende voetbalvrouw, de beste speler van de wereld... op z'n reis door de internationale voetbalwereld treft Edwin Struis de meest uiteenlopende personen. Met humor en zelfspot doet hij verslag van die ontmoetingen. Steden als Grozny, Manchester, Johannesburg en Almere kennen voor hem geen geheimen, hij weet zelfs de privéjet van de Russische voetbalclub Anzhi Makhachkala binnen te dringen. En klopt het nou echt dat de laatste wedstrijd van Bert van Marwijk als actieve voetballer in het teken stond van matchfixing? Ook schuwt Struis een uitstapje naar andere sporten niet. Zo bedwingt hij in onorthodoxe stijl de Alpe d'Huez en maakt hij zich onsterfelijk populair bij het nationale vrouwenhockeyteam. Vijftig tinten Struis is een verzameling unieke verhalen van een van de leukste schrijvers in de Nederlandse sportjournalistiek. 'Een goed paard is nog geen Edwin Struis.' Co Adriaanse Edwin Struis (Haarlem, 1964) is freelance sportjournalist/columnist. Hij schreef voor Haarlems Dagblad, De Telegraaf, Sportweek en NUsport. Eerder publiceerde hij het boek Struis gaat vreemd. De pers daarover: 'De aanpak van Struis is verfrissend en lekker leesbaar.' Friesch Dagblad 'Struis gaat in z'n observaties z'n eigen gang, hanteert met graagte de humor als stijlmiddel en schrijft de verhalen goed op.' Het Parool ISBN 978-94-91567-58-2 paperback

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.