Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het Panini-album van Thijs Zonneveld

Het Panini-album van Thijs Zonneveld - Thijs Zonneveld - ISBN: 9789048844302
Prijs: € 15,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (26-03-2018)
Genre: Sportverhalen
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Details

Titel: Het Panini-album van Thijs Zonneveld
auteur: Thijs Zonneveld
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum: 26-03-2018
NUR: Sportverhalen
Gewicht: 293 gr
ISBN/ISBN13: 9789048844302
Intern nummer: 41386815

Biografie (woord)

Thijs Zonneveld (1980) is een van de populairste wielerjournalisten van Nederland. Hij werkt voor het Algemeen Dagblad en is analist bij NOS-Studio Sport. Met zijn boek Thomas Dekker - Mijn Gevecht werd hij in 2017 o.a. genomineerd voor de NS-publieksprijs.

Recensie

Het Panani-album van Thijs Zonneveld bevat de beste verhalen over het wielerseizoen. Een seizoen waarin de Nederlandse renners weer volledig meereden om de prijzen. Er is sprake van een ware revival onder aanvoering van Tom Dumoulin die als eerste Nederlandse wielrenner de Ronde van Italië won. Het jaar ook waarin hij wereldkampioen tijdrijden werd, op een wereldkampioenschap waar meer dan welk ander volkslied het Wilhelmus klonk: Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten en twee vaderlandse tijdritploegen gingen ook met goud naar huis.
Zonneveld ontdekt naast al dit succes (Mollema wint een etappe in de Tour) ook een brede basis voor de toekomst en wijst de lezer op de talenten (Oomen, Kelderman) en ontwikkelingen in de sport. Alhoewel Peter Sagen en Chris Froome er met de meest prestigieuze prijzen vandoor gingen, en er dus voor de Nederlandse renners nog veel meer te winnen valt, tempert Zonneveld zijn geliefde coureurs. 'Win alsjeblieft niet te veel. Straks gaan we er met z'n allen nog aan wennen.'
Met zijn persoonlijke en humorische stijl van schrijven neemt Zonneveld de lezer nog een keer mee langs alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen wielerseizoen.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen