Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Elsevier Speciale editie Onze tour

Elsevier Speciale editie Onze tour - Arendo Joustra; J.A.S. Joustra - ISBN: 9789035251267
Prijs: € 8,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (31-05-2013)
Genre: Sportverhalen
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

SPECIALE EDITIE ONZE TOUR

De honderdste Tour de France
Op 29 juni begint de Tour de France op Corsica, verder van Nederland dan 's werelds grootste wielerevenement ooit van start ging. Met drie ploegen (Blanco, Argos-Shimano en Vacansoleil) die moeten proberen om de Nederlandse inbreng in de Tour weer nieuw leven in te blazen. Want hoewel het lang geleden is dat een Nederlander in de buurt van het geel kwam, is de belangstelling voor het wielrennen onverminderd groot.
Deze speciale editie belicht het heden en verleden van de Nederlandse renners in de Tour: van de onbevangen debutant Theofiel Middelkamp die in 1936 meteen een bergetappe won, via de Tourzeges van Jans Janssen en Joop Zoetemelk, tot de voorlopig laatste etappewinnaar Pieter Weening in 2005. De belangrijkste edities vanuit Nederlands oogpunt komen in sfeervolle reconstructies aan bod, zowel de hoogtepunten als de dieptepunten, aangevuld met alle belangrijke statistieken.
Met verder onder meer:

- 3d-graphic van Alpe d'Huez: een Hollandse berg
- Doping werkt nauwelijks
- Interviews met Jan Janssen en Joop Zoetemelk
- Wielerjargon verklaard
- De moderne fiets technisch ontleed
- Nederlandse wielerploegen van Lokomotief tot Rabo
- Fotoserie: het mooiste uit de Tour

Details

Titel: Elsevier Speciale editie Onze tour
auteur: Arendo Joustra; J.A.S. Joustra
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: ONE Business B.V.
Publicatiedatum: 31-05-2013
NUR: Sportverhalen
Afmetingen: 285 x 215 x 7
Gewicht: 376 gr
ISBN/ISBN13: 9789035251267
Intern nummer: 24482943

Extra informatie

Speciale Editie Onze Tour

Recensie

SPECIALE EDITIE ONZE TOUR De honderdste Tour de France Op 29 juni begint de Tour de France op Corsica, verder van Nederland dan 's werelds grootste wielerevenement ooit van start ging. Met drie ploegen (Blanco, Argos-Shimano en Vacansoleil) die moeten proberen om de Nederlandse inbreng in de Tour weer nieuw leven in te blazen. Want hoewel het lang geleden is dat een Nederlander in de buurt van het geel kwam, is de belangstelling voor het wielrennen onverminderd groot. Deze speciale editie belicht het heden en verleden van de Nederlandse renners in de Tour: van de onbevangen debutant Theofiel Middelkamp die in 1936 meteen een bergetappe won, via de Tourzeges van Jans Janssen en Joop Zoetemelk, tot de voorlopig laatste etappewinnaar Pieter Weening in 2005. De belangrijkste edities vanuit Nederlands oogpunt komen in sfeervolle reconstructies aan bod, zowel de hoogtepunten als de dieptepunten, aangevuld met alle belangrijke statistieken. Met verder onder meer: - 3d-graphic van Alpe d'Huez: een Hollandse berg - Doping werkt nauwelijks - Interviews met Jan Janssen en Joop Zoetemelk - Wielerjargon verklaard - De moderne fiets technisch ontleed - Nederlandse wielerploegen van Lokomotief tot Rabo - Fotoserie: het mooiste uit de Tour

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.