Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Drie dolle dagen met de Kromme en andere voetbalverhalen

Drie dolle dagen met de Kromme en andere voetbalverhalen - Bert Nederlof - ISBN: 9789491172946
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (08-12-2015)
Genre: Sportverhalen
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Drie dolle dagen met De Kromme en 21 andere verhalen.
Auteur Bert Nederlof (1946) werkte ruim 35 jaar voor het weekblad Voetbal International als redacteur en 20 jaar voor het radioprogramma Langs de Lijn. Hij maakte in die periode honderden interviews en reportages, selecteerde daaruit de boeiendste en verweefde die met persoonlijke herinneringen. Zo kwam een aantal hilarische maar ook aangrijpende verhalen tot stand. Zo had hij drie bijzondere ontmoetingen met Johan Cruijff, beleefde drie dolle dagen met Willem van Hanegem, leerde de vele gezichten kennen van Rinus Michels en had het eerste grote interview met de destijds 18-jarige Marco van Basten. Maar hij was ook getuige van de grootste ramp uit de voetbalgeschiedenis.
Dit boek kwam eerder uit onder de titel 'De Oceaanvreugde van Marco van Basten' en is inmiddels geactualiseerd.

Van Bert Nederlof verschenen recent de biografieën over Ronald Koeman (ruim 23.00 verkochte exemplaren) en 'Helder' over oud-voetballer Glenn Helder waarvan er vorig jaar ruim 13.000 exemplaren zijn verkocht.

Details

Titel: Drie dolle dagen met de Kromme en andere voetbalverhalen
auteur: Bert Nederlof
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 184
Uitgever: Edicola Publishing BV / Veltman Distribu
Publicatiedatum: 08-12-2015
NUR: Sportverhalen
Afmetingen: 211 x 146 x 18
Gewicht: 279 gr
ISBN/ISBN13: 9789491172946
Intern nummer: 27911783

Extra informatie

Drie dolle dagen met de Kromme en andere voetbalverhalen

Recensie

Drie dolle dagen met De Kromme en 21 andere verhalen. Auteur Bert Nederlof (1946) werkte ruim 35 jaar voor het weekblad Voetbal International als redacteur en 20 jaar voor het radioprogramma Langs de Lijn. Hij maakte in die periode honderden interviews en reportages, selecteerde daaruit de boeiendste en verweefde die met persoonlijke herinneringen. Zo kwam een aantal hilarische maar ook aangrijpende verhalen tot stand. Zo had hij drie bijzondere ontmoetingen met Johan Cruijff, beleefde drie dolle dagen met Willem van Hanegem, leerde de vele gezichten kennen van Rinus Michels en had het eerste grote interview met de destijds 18-jarige Marco van Basten. Maar hij was ook getuige van de grootste ramp uit de voetbalgeschiedenis. Dit boek kwam eerder uit onder de titel 'De Oceaanvreugde van Marco van Basten' en is inmiddels geactualiseerd. Van Bert Nederlof verschenen recent de biografieën over Ronald Koeman (ruim 23.00 verkochte exemplaren) en 'Helder' over oud-voetballer Glenn Helder waarvan er vorig jaar ruim 13.000 exemplaren zijn verkocht.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.