Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Alleen maar oranje mensen

Alleen maar oranje mensen - Robert Vuijsje - ISBN: 9789026327698
Prijs: € 8,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (26-08-2014)
Genre: Sportverhalen
Boekenliefde.nl:
Alleen maar oranje mensen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Onlangs stond ergens dat Das Magazin het grootste literaire blad van Nederland zou zijn. Dat zegt iets over de kracht van ons kleine broertje: een talent voor marketing.
Een redacteur van de Nederlandse Poëzie Encyclopedie zette het misverstand recht.
Hard gras heeft al twintig jaar de grootste oplage en we zijn niet van plan onze leidende positie snel op te geven.
Daarbij worden we geholpen door de groeiende bron aan talent waaruit we kunnen putten.
In dit nummer maken we kennis met de tweetalige Uruguayaanse Carolina Trujillo die vertelt over de Suárez in háár leven. Hij staat model voor alle Suárez-mannen van Uruguay: ze beschikken over de klauw van Charrúa waarmee ze strijden tot ze erbij neervallen. We hopen in de toekomst nog meer te mogen publiceren van deze begaafde schrijfster.
Even krachtig is de sombere reportage van Robert Vuijsje over het vrolijke WK van Brazilië. Je moet het lezen om erbij te zijn geweest. Te midden van het legioen weigert Vuijsje om een oranje shirt te dragen. Het is niet de enige reden waarom hij zich zo geïsoleerd voelt van de andere mensen.
De Rotterdamse kunstenares Margi Geerlinks heeft een bijzonder kleurenkatern over het WK samengesteld.
Tot slot noemen we het debuut van Diederik van Vleuten als verhalenschrijver. Het gaat over zijn familielid Beb Bakhuys en allemensen, wat is Diederik goed in het tot leven wekken van morsdode historische figuren.
Nog drie nummers tot de honderd.
Dat is onze geschiedenis.

Hugo Borst
Matthijs van Nieuwkerk
Henk Spaan

Details

Titel: Alleen maar oranje mensen
auteur: Robert Vuijsje
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 26-08-2014
NUR: Sportverhalen
Afmetingen: 228 x 166 x 13
Gewicht: 260 gr
ISBN/ISBN13: 9789026327698
Intern nummer: 26491421

Extra informatie

Hard gras 97 - augustus 2014 - Alleen maar oranje mensen

Recensie

Onlangs stond ergens dat Das Magazin het grootste literaire blad van Nederland zou zijn. Dat zegt iets over de kracht van ons kleine broertje: een talent voor marketing. Een redacteur van de Nederlandse Poëzie Encyclopedie zette het misverstand recht. Hard gras heeft al twintig jaar de grootste oplage en we zijn niet van plan onze leidende positie snel op te geven. Daarbij worden we geholpen door de groeiende bron aan talent waaruit we kunnen putten. In dit nummer maken we kennis met de tweetalige Uruguayaanse Carolina Trujillo die vertelt over de Suárez in háár leven. Hij staat model voor alle Suárez-mannen van Uruguay: ze beschikken over de klauw van Charrúa waarmee ze strijden tot ze erbij neervallen. We hopen in de toekomst nog meer te mogen publiceren van deze begaafde schrijfster. Even krachtig is de sombere reportage van Robert Vuijsje over het vrolijke WK van Brazilië. Je moet het lezen om erbij te zijn geweest. Te midden van het legioen weigert Vuijsje om een oranje shirt te dragen. Het is niet de enige reden waarom hij zich zo geïsoleerd voelt van de andere mensen. De Rotterdamse kunstenares Margi Geerlinks heeft een bijzonder kleurenkatern over het WK samengesteld. Tot slot noemen we het debuut van Diederik van Vleuten als verhalenschrijver. Het gaat over zijn familielid Beb Bakhuys en allemensen, wat is Diederik goed in het tot leven wekken van morsdode historische figuren. Nog drie nummers tot de honderd. Dat is onze geschiedenis. Hugo Borst Matthijs van Nieuwkerk Henk Spaan

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.