Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

All-in

een reis door de wereld van het poker

All-in - Sander Collewijn - ISBN: 9789026329814
Prijs: € 20,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (09-02-2017)
Genre: Sportverhalen
Boekenliefde.nl:
All-in op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Sportjournalist Sander Collewijn beschrijft in 'All-in' zijn reis door de wonderlijke wereld van het poker. Hij gaat voor De Telegraaf en Pokerstars verslag doen van internationale pokertoernooien op de Bahama's en in Las Vegas en raakt gefascineerd door het kaartspel en de pokermiljonairs.

Nederland telt een half miljoen fanatieke pokeraars. Van studenten tot huisvrouwen, van gepensioneerde kettingrokers tot online whizzkids; allemaal beproeven ze hun geluk aan de pokertafel of op pokerwebsites. Waarom oefent het pokerspel zo'n grote aantrekkingskracht uit op gelukszoekers? Wat voor een geheimtaal spreken ze met elkaar? En hoe kunnen ze zo rijk worden dat ze al hun dromen kunnen verwezenlijken?

Het lezen van 'All-in' is de snelste manier om de wereld van het poker te leren kennen.

Details

Titel: All-in
auteur: Sander Collewijn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 09-02-2017
NUR: Sportverhalen
Gewicht: 339 gr
ISBN/ISBN13: 9789026329814
Intern nummer: 28022557

Biografie (woord)

Sander Collewijn (1978) is freelancejournalist en schrijft voor onder meer het Algemeen Dagblad en Het Parool. Van 2009 tot 2012 deed hij verslag van het poker voor PokerStars en De Telegraaf.

Extra informatie

All-in

Recensie

Sportjournalist Sander Collewijn beschrijft in 'All-in' zijn reis door de wonderlijke wereld van het poker. Hij gaat voor De Telegraaf en Pokerstars verslag doen van internationale pokertoernooien op de Bahama's en in Las Vegas en raakt gefascineerd door het kaartspel en de pokermiljonairs. Nederland telt een half miljoen fanatieke pokeraars. Van studenten tot huisvrouwen, van gepensioneerde kettingrokers tot online whizzkids; allemaal beproeven ze hun geluk aan de pokertafel of op pokerwebsites. Waarom oefent het pokerspel zo'n grote aantrekkingskracht uit op gelukszoekers? Wat voor een geheimtaal spreken ze met elkaar? En hoe kunnen ze zo rijk worden dat ze al hun dromen kunnen verwezenlijken? Het lezen van 'All-in' is de snelste manier om de wereld van het poker te leren kennen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.