Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Handboek sportmassage

Handboek sportmassage - Willem Snellenberg - ISBN: 9789021559018
Prijs: € 49,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (17-02-2015)
Genre: Sportorganisatie, -begeleiding en -verzorging (professioneel) - incl. sportmassage
Boekenliefde.nl:
Handboek sportmassage op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het Handboek Sportmassage is al vele jaren een onmisbaar naslagwerk bij de beroepsopleiding tot sportmasseur. Op heldere wijze neemt auteur Willem Snellenberg u mee op reis door het menselijk (sport)lichaam. Onderwerpen als anatomie en fysiologie, blessurepreventie, EHBSO, tapen, bandageren en masseren komen aan bod. Ook leert u hoe u een cliëntendossier samen moet stellen en uit welke spieren elk specifiek deel van het menselijk lichaam is opgebouwd.

In deze herziene uitgave zijn de laatste inzichten binnen het vak opgenomen, en is eveneens het praktijkgerichte leren ingebracht. Ook de meest recente EHBO-richtlijnen zijn in deze editie verwerkt.

Bij dit handboek hoort het herziene Oefenboek Sportmassage waarmee de theorie gelijk in de praktijk gebracht kan worden.

Willem Snellenberg heeft meer dan vijftig jaar ervaring als fysiotherapeut. In zijn particuliere praktijk begeleidt hij vele (top)sporters. Daarnaast geeft hij cursussen en lessen sportmassage.

Details

Titel: Handboek sportmassage
auteur: Willem Snellenberg
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 13
Aantal pagina's: 432
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 17-02-2015
NUR: Sportorganisatie, -begeleiding en -verzorging (professioneel) - incl. sportmassage
Afmetingen: 306 x 218 x 33
Gewicht: 2094 gr
ISBN/ISBN13: 9789021559018
Intern nummer: 29825521

Extra informatie

Handboek Sportmassage basisboek (Herziene editie)

Recensie

Het Handboek Sportmassage is al vele jaren een onmisbaar naslagwerk bij de beroepsopleiding tot sportmasseur. Op heldere wijze neemt auteur Willem Snellenberg u mee op reis door het menselijk (sport)lichaam. Onderwerpen als anatomie en fysiologie, blessurepreventie, EHBSO, tapen, bandageren en masseren komen aan bod. Ook leert u hoe u een cliëntendossier samen moet stellen en uit welke spieren elk specifiek deel van het menselijk lichaam is opgebouwd. In deze herziene uitgave zijn de laatste inzichten binnen het vak opgenomen, en is eveneens het praktijkgerichte leren ingebracht. Ook de meest recente EHBO-richtlijnen zijn in deze editie verwerkt. Bij dit handboek hoort het herziene Oefenboek Sportmassage waarmee de theorie gelijk in de praktijk gebracht kan worden. Willem Snellenberg heeft meer dan vijftig jaar ervaring als fysiotherapeut. In zijn particuliere praktijk begeleidt hij vele (top)sporters. Daarnaast geeft hij cursussen en lessen sportmassage.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.