Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Eten om te winnen

in 14 dagen glutenvrij en fit als een topsporter - mijn persoonlijke verhaal

Eten om te winnen - Novak Djokovic - ISBN: 9789043916806
Prijs: € 20,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (18-02-2014)
Genre: Sportbiografieën
Boekenliefde.nl:
Eten om te winnen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In Serveren om te winnen vertelt Novak Djokovic zijn bijzondere levensverhaal. Hij beschrijft hoe hij het bombardement op Belgrado overleefde en van oorlogskind opgroeide tot 's werelds beste tennisser. In 2011 won hij bijna alles wat er te winnen viel met tennis. Novak Djokovic is nu een van de grootste tennisspelers aller tijden. Hij onthult dat zijn sportieve overwinningen voor een groot deel te danken zijn aan de verandering van zijn voeding: hij is glutenvrij gaan eten. Mentaal en fysiek voelde hij zich daardoor een stuk beter en kon hij zijn dromen waarmaken.

Serveren om te winnen bevat een voorwoord van Richard Krajicek. Ook William Davis, de auteur van Broodbuik, schreef een voorwoord. In het boek is een glutenvrij 14-dagendieet, met recepten en praktische tips, opgenomen. Een inspirerend sportvoedingsboek en autobiografie van de beste glutenvrije tennisser ter wereld!

Details

Titel: Eten om te winnen
auteur: Novak Djokovic
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 18-02-2014
NUR: Sportbiografieën
Afmetingen: 231 x 149 x 19
Gewicht: 335 gr
ISBN/ISBN13: 9789043916806
Intern nummer: 25525909

Extra informatie

Eten om te winnen

Recensie

In Eten om te winnen vertelt Novak Djokovic zijn bijzondere levensverhaal. Hij beschrijft hoe hij het bombardement op Belgrado overleefde en van oorlogskind opgroeide tot ’s werelds beste tennisser. In 2011 won hij bijna alles wat er te winnen viel met tennis. Novak Djokovic is nu een van de grootste tennisspelers aller tijden. Hij onthult dat zijn sportieve overwinningen voor een groot deel te danken zijn aan de verandering van zijn voeding: hij is glutenvrij gaan eten. Mentaal en fysiek voelde hij zich daardoor een stuk beter en kon hij zijn dromen waarmaken. Eten om te winnen bevat een voorwoord van Richard Krajicek. Ook William Davis, de auteur van Broodbuik, schreef een voorwoord. In het boek is een glutenvrij 14-dagendieet, met recepten en praktische tips, opgenomen. Een inspirerend sportvoedingsboek en autobiografie van de beste glutenvrije tennisser ter wereld!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.