Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Een vracht aan titels

14 seizoenen TVM schaatsploeg

Een vracht aan titels - Gerard den Elt; Jan Dijkgraaf - ISBN: 9789082195507
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (25-03-2014)
Genre: Sportbiografieën
Boekenliefde.nl:
Een vracht aan titels op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

14 SEIZOENEN TVM SCHAATSPLOEG

Toen TVM in 2000 startte met de sponsoring van de schaatsploeg, wist niemand dat de relatie tot in 2014 zou duren. En dat het een huwelijk met vele hoogtepunten en een enkele domper zou worden.

In dit boek blikken Jan Dijkgraaf en Gerard den Elt aan de hand van interviews op de veertien seizoenen van TVM op en rond de ijsbaan. Velen die op hun manier een stempel drukten, komen aan het woord. In alfabetische volgorde: Arjan Bos, Paulien van Deutekom, Renate Groenewold, Gerard Kemkers, Sven Kramer, Geert Kuiper, Konrad Niedzwiedzki, Wouter Olde Heuvel, Rintje Ritsma, Jochem Uytdehaage, Gerard van Velde, Carl Verheijen, Koen Verweij, Erben Wennemars, Patrick Wouters van den Oudenweijer, Jeremy Wotherspoon en Ireen Wüst.

Details

Titel: Een vracht aan titels
auteur: Gerard den Elt; Jan Dijkgraaf
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 280
Uitgever: V.O.F. Buttkicken.nl
Publicatiedatum: 25-03-2014
NUR: Sportbiografieën
Afmetingen: 228 x 150 x 24
Gewicht: 737 gr
ISBN/ISBN13: 9789082195507
Intern nummer: 26450593

Extra informatie

Een vracht aan titels

Recensie

14 SEIZOENEN TVM SCHAATSPLOEG Toen TVM in 2000 startte met de sponsoring van de schaatsploeg, wist niemand dat de relatie tot in 2014 zou duren. En dat het een huwelijk met vele hoogtepunten en een enkele domper zou worden. In dit boek blikken Jan Dijkgraaf en Gerard den Elt aan de hand van interviews op de veertien seizoenen van TVM op en rond de ijsbaan. Velen die op hun manier een stempel drukten, komen aan het woord. In alfabetische volgorde: Arjan Bos, Paulien van Deutekom, Renate Groenewold, Gerard Kemkers, Sven Kramer, Geert Kuiper, Konrad Niedzwiedzki, Wouter Olde Heuvel, Rintje Ritsma, Jochem Uytdehaage, Gerard van Velde, Carl Verheijen, Koen Verweij, Erben Wennemars, Patrick Wouters van den Oudenweijer, Jeremy Wotherspoon en Ireen Wüst.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.