Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Van Harry en Melbi tot Humphrey en Sjaak

Van Harry en Melbi tot Humphrey en Sjaak - Rob Pronk - ISBN: 9789492273239
Prijs: € 15,00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (23-11-2017)
Genre: Sport en spel
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Details

Titel: Van Harry en Melbi tot Humphrey en Sjaak
auteur: Rob Pronk
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: HollandRidderkerk B.V.
Publicatiedatum: 23-11-2017
NUR: Sport en spel
Gewicht: 225 gr
ISBN/ISBN13: 9789492273239
Intern nummer: 40841689

Recensie

De website van de Haagse Voetbal Historie (www.dehaagsevoetbalhistorie.nl) bestaat alweer tien jaar. Oprichter Rob Pronk is er trots op en blij mee. Nog altijd krijgt hij dagelijks materiaal toegestuurd dat hij op zijn site zet. Van plakboeken tot clubkrantjes en van originele shirtjes tot elftalfoto's, de geschiedenis van het Haagse voetbal is bij liefhebber en archivaris Rob Pronk in de allerbeste handen.

De boeken van de Haagse Voetbal Historie vinden ook gretig aftrek. Na de eerste drie delen - Van Malieveld tot Melis Stokelaan, Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen en Van de Buurtweg tot het Zuiderpark - is dit deel 4: Van Harry en Melbi tot Humphrey en Sjaak.

Hierin besteedt Rob Pronk in woord en beeld aandacht aan fenomenen en clubs als Harry Heijnen, Melbi Raboen, Humphrey Alladin, Sjaak Roggeveen, Jacob Brik, John van der Lubbe, Jan Toepoel, Koos Spaargaren, Henk Baggerman, Aad Mansveld, Wim Doesburg, Jan Flendrie, Koos van Elleswijk, Karel Oosterbaan, Bennie Roode, Sjaak de Bruin, Jan van Leeuwen, Charles Corver, Gerard Durand, 'het krantje', de pupillenlat, Westerkwartier, Wilsonmeters, Te Werve, HVV, RKAVV, RAVA, VOGEL, DUNO, VIOS, HPSV, HTSV, Postalia, TEDO, De Ooievaars, Wit Blauw RK, DEVJO, HMSH, HDV, Takdier Boys, Semper Altius, WIK, Die Haghe, Archipel en nog veel en veel meer. Opnieuw laat Rob Pronk zien wat het Haagse voetbalverleden is: absoluut uniek in heel Nederland. Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen