Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Voetbal voor Dummies

Voetbal voor Dummies - Peter Verhaegen; Jordy Haak - ISBN: 9789043031660
Prijs: € 14,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (10-05-2014)
Genre: Balspelen
Boekenliefde.nl:
Voetbal voor Dummies op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Lees in deze kleine gids alles over voetbal, 's werelds populairste sport. Er wordt aandacht besteed aan de regels (inclusief de beruchte buitenspelregel), de geschiedenis van het spel, de uitrusting, de toernooien en competities. De auteur geeft tips waar je op moet letten en wat je nodig hebt als je zelf wilt gaan voetballen en beschrijft de lange en moeilijke weg naar de voetbaltop.

Daarnaast is er in deze Belgische editie in het bijzonder aandacht voor de lokale competitie, de Rode Duivels, de bondscoach en de bekertoernooien.
Jordy Haak is een freelance journalist, die zich heeft gespecialiseerd in sport. Hij deed ervaring op bij Sp!ts, Almere Vandaag en De Telegraaf. Tegenwoordig is hij voornamelijk werkzaam voor Telesport, de sportbijlage van De Telegraaf. Peter Verhaegen heeft een opleiding tot journalist gevolgd en is van jongs af gepassioneerd door het voetbal.

Details

Titel: Voetbal voor Dummies
auteur: Peter Verhaegen; Jordy Haak
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: BBNC Uitgevers
Publicatiedatum: 10-05-2014
NUR: Balspelen
Afmetingen: 215 x 141 x 13
Gewicht: 277 gr
ISBN/ISBN13: 9789043031660
Intern nummer: 25558267

Extra informatie

Voetbal voor Dummies, Belgische editie

Recensie

Lees in deze kleine gids alles over voetbal, 's werelds populairste sport. Er wordt aandacht besteed aan de regels (inclusief de beruchte buitenspelregel), de geschiedenis van het spel, de uitrusting, de toernooien en competities. De auteur geeft tips waar je op moet letten en wat je nodig hebt als je zelf wilt gaan voetballen en beschrijft de lange en moeilijke weg naar de voetbaltop. Daarnaast is er in deze Belgische editie in het bijzonder aandacht voor de lokale competitie, de Rode Duivels, de bondscoach en de bekertoernooien. Jordy Haak is een freelance journalist, die zich heeft gespecialiseerd in sport. Hij deed ervaring op bij Sp!ts, Almere Vandaag en De Telegraaf. Tegenwoordig is hij voornamelijk werkzaam voor Telesport, de sportbijlage van De Telegraaf. Peter Verhaegen heeft een opleiding tot journalist gevolgd en is van jongs af gepassioneerd door het voetbal.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.