Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Tennis

de slimme spelersgids

Tennis - Rob Antoun - ISBN: 9789048307951
Prijs: € 17,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (23-05-2013)
Genre: Balspelen
Boekenliefde.nl:
Tennis op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Leer uw tegenstander te 'lezen' en meer games te winnen, wat uw niveau ook is

Stel u eens voor dat u uw winstratio kunt verhogen, dat u de spelvaardigheden die u heeft geleerd op een veel effectievere manier kunt gebruiken. Dit tennisboek is uniek. Het vertelt u niet hoe u een bal moet slaan, maar maakt wel een winnaar van u.

Dit boek leert u hoe u uw tegenstander moet inschatten - hoe u ziet wat hij gaat doen voor hij het doet. Alle belangrijke aspecten van het spel komen aan de orde. U leert anticiperen op de slag die u kunt verwachten, zodat u klaar bent voor een winnende return.

Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken die de vijf belangrijkste spelsituaties beschrijven: serveren, retourneren, baselinespel, het net naderen en aan het net spelen. Het boek gaat ook in op gebruikelijke speelstijlen en hun effectiefste counterstrategieën. Als u qua vaardigheden heeft geleerd wat u moet leren, is dit boek wat u nodig heeft om meer wedstrijden te winnen.

Details

Titel: Tennis
auteur: Rob Antoun
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 23-05-2013
NUR: Balspelen
Afmetingen: 245 x 190 x 14
Gewicht: 522 gr
ISBN/ISBN13: 9789048307951
Intern nummer: 24333692

Extra informatie

Tennis - de slimme spelersgids

Recensie

Leer uw tegenstander te 'lezen' en meer games te winnen, wat uw niveau ook is Stel u eens voor dat u uw winstratio kunt verhogen, dat u de spelvaardigheden die u heeft geleerd op een veel effectievere manier kunt gebruiken. Dit tennisboek is uniek. Het vertelt u niet hoe u een bal moet slaan, maar maakt wel een winnaar van u. Dit boek leert u hoe u uw tegenstander moet inschatten - hoe u ziet wat hij gaat doen voor hij het doet. Alle belangrijke aspecten van het spel komen aan de orde. U leert anticiperen op de slag die u kunt verwachten, zodat u klaar bent voor een winnende return. Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken die de vijf belangrijkste spelsituaties beschrijven: serveren, retourneren, baselinespel, het net naderen en aan het net spelen. Het boek gaat ook in op gebruikelijke speelstijlen en hun effectiefste counterstrategieën. Als u qua vaardigheden heeft geleerd wat u moet leren, is dit boek wat u nodig heeft om meer wedstrijden te winnen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.