Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Elegant

garderobemanagement voor vrouwen

Elegant - Riet de Vlieger - ISBN: 9789492123008
Prijs: € 19,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (08-11-2014)
Genre: Schoonheidsverzorging
Boekenliefde.nl:
Elegant op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De ELEGANT-methode® maakt je mooi!
Ben jij op zoek naar meer zelfvertrouwen of succes?
Na het lezen van dit boek weet je dat goed garderobemanagement hierbij onmisbaar is. Je verstaat de kunst van het eindeloos combineren van je kledingstukken, kunt elke dag de kleding dragen die bij jou past en er altijd geweldig uitzien!

In ELEGANT garderobemanagement voor vrouwen krijg je in zeven praktische stappen de ELEGANT-methode® aangereikt. Dit is een krachtig stappenplan om je garderobe zo samen te stellen dat je elke dag de kleding kunt aantrekken die je zichtbaarheid vergroot. Je groeit in zelfbewustzijn en kunt een belangrijke stap zetten in het bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. De ELEGANT-methode bevat onder meer een checklist voor in de paskamer, geeft technieken voor het inrichten van je kast en neemt je mee in het keuzeproces tussen het houden en wegdoen van een kledingstuk. ELEGANT garderobemanagement voor vrouwen is een waardevol boek waarmee elke ambitieuze carrièrevrouw direct aan de slag kan.

Riet de Vlieger is senior image consultant en sinds 2007 Certified Image Professional (CIP). Zij is tot nu toe de enige image consultant in Nederland die dit certificaat van de internationale beroepsorganisatie AICI heeft behaald. De afgelopen 15 jaar heeft Riet de Vlieger met duizenden vrouwen gewerkt aan hun persoonlijke en professionele presentatie.
Zij is ervan overtuigd dat een goede uitstraling vrouwen nog succesvoller maakt. In dit boek deelt ze graag en op heel persoonlijke wijze haar kennis over garderobemanagement, om zo vrouwen te laten groeien, op weg naar succes.

Details

Titel: Elegant
auteur: Riet de Vlieger
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 280
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 08-11-2014
NUR: Schoonheidsverzorging
Afmetingen: 226 x 169 x 14
Gewicht: 666 gr
ISBN/ISBN13: 9789492123008
Intern nummer: 27620709

Biografie (woord)

Riet de Vlieger is senior Image consultanten en sinds 2007 Certified Image Professional (CIP). Zij is tot nu toe de enige image consultant in Nederland die dit certificaat van de internationale beroepsorganisatie AICI heeft behaald. Zij verzorgt consulten en begeleiding voor garderobevraagstukken, en geeft kleur-, stijl- en imago-adviezen. Ook is zij actief als trainer voor image consultants en wie dat willen worden. Vrouwelijk talent mag hoger worden gewaardeerd en de kracht van vrouwen mag breder worden ingezet. Riet de Vlieger is van mening dat het uiterlijk een ondergewaardeerd aspect is voor de carrièreontwikkeling en het succes van vrouwen. Wie weet hoe garderobemanagement werkt, heeft een krachtige tool in handen om nog succesvoller te zijn.

Extra informatie

Elegant

Recensie

De ELEGANT-methode® maakt je mooi! Ben jij op zoek naar meer zelfvertrouwen of succes? Na het lezen van dit boek weet je dat goed garderobemanagement hierbij onmisbaar is. Je verstaat de kunst van het eindeloos combineren van je kledingstukken, kunt elke dag de kleding dragen die bij jou past en er altijd geweldig uitzien! In ELEGANT garderobemanagement voor vrouwen krijg je in zeven praktische stappen de ELEGANT-methode® aangereikt. Dit is een krachtig stappenplan om je garderobe zo samen te stellen dat je elke dag de kleding kunt aantrekken die je zichtbaarheid vergroot. Je groeit in zelfbewustzijn en kunt een belangrijke stap zetten in het bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. De ELEGANT-methode bevat onder meer een checklist voor in de paskamer, geeft technieken voor het inrichten van je kast en neemt je mee in het keuzeproces tussen het houden en wegdoen van een kledingstuk. ELEGANT garderobemanagement voor vrouwen is een waardevol boek waarmee elke ambitieuze carrièrevrouw direct aan de slag kan. Riet de Vlieger is senior image consultant en sinds 2007 Certified Image Professional (CIP). Zij is tot nu toe de enige image consultant in Nederland die dit certificaat van de internationale beroepsorganisatie AICI heeft behaald. De afgelopen 15 jaar heeft Riet de Vlieger met duizenden vrouwen gewerkt aan hun persoonlijke en professionele presentatie. Zij is ervan overtuigd dat een goede uitstraling vrouwen nog succesvoller maakt. In dit boek deelt ze graag en op heel persoonlijke wijze haar kennis over garderobemanagement, om zo vrouwen te laten groeien, op weg naar succes.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.