Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

SAMENZWERING 1 DE UITHUISPLAATSING

SAMENZWERING 1 DE UITHUISPLAATSING - R. Golemi - ISBN: 9789081976800
Prijs: € 40,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (31-10-2012)
Genre: Waargebeurde verhalen
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De Samenzwering betreft de reconstructie van een waargebeurd verhaal. Het verhaal gaat over de strijd van een stel ouders tegen de Jeugdzorg (de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Jeugdzorg, het Leger des Heils, Pleegzorg, kinderrechter e.a.), hun leed eveneens de twee gezichten van hulpverlening in Nederland.

Het verhaal gaat over de nachtmerrie van elke ouder: de uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling, hetgeen wat ze hulpverlening noemen, de strijd van de ouders om er vanaf te komen en tegelijkertijd de strijd van de bovengenoemde instellingen om de kinderen niet meer los te laten. De Jeugdzorg beweert in het belang van de kinderen te handelen, maar is dat werkelijk zo?

De titel van het boek is geenszins overdreven, maar doet volkomen recht aan hetgeen is gebeurd. Dit boek is een must have voor elke ouder. Voor degenen die geen ouders zijn is dit boek een informatief boek dat openbaart wat er allemaal gebeurd in Nederland.

In het eerste deel, De Uithuisplaatsing, wordt omschreven hoe de kinderen uithuis werden geplaatst en de strijd van de ouders om de kinderen weer terug naar huis te krijgen. Gaat het hen lukken? De ouders waren zonder te weten het slachtoffer geworden van kinderhandel. De Jeugdzorg gaat over lijken om hun doel te bereiken en de kinderen koste wat kost uithuis te houden.

Details

Titel: SAMENZWERING 1 DE UITHUISPLAATSING
auteur: R. Golemi
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 488
Uitgever: Uitgeverij CAAG
Publicatiedatum: 31-10-2012
NUR: Waargebeurde verhalen
Afmetingen: 240 x 170 x 31
Gewicht: 1057 gr
ISBN/ISBN13: 9789081976800
Intern nummer: 23643593

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 08-11-2012   geschreven door  Samantha
Een zeer aangrijpend, spannend boek met veel informatie en details.

Extra informatie

De Samenzwering - De Uithuisplaatsing

Recensie

De Samenzwering betreft de reconstructie van een waargebeurd verhaal. Het verhaal gaat over de strijd van een stel ouders tegen de Jeugdzorg (de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Jeugdzorg, het Leger des Heils, Pleegzorg, kinderrechter e.a.), hun leed eveneens de twee gezichten van hulpverlening in Nederland. Het verhaal gaat over de nachtmerrie van elke ouder: de uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling, hetgeen wat ze hulpverlening noemen, de strijd van de ouders om er vanaf te komen en tegelijkertijd de strijd van de bovengenoemde instellingen om de kinderen niet meer los te laten. De Jeugdzorg beweert in het belang van de kinderen te handelen, maar is dat werkelijk zo? De titel van het boek is geenszins overdreven, maar doet volkomen recht aan hetgeen is gebeurd. Dit boek is een must have voor elke ouder. Voor degenen die geen ouders zijn is dit boek een informatief boek dat openbaart wat er allemaal gebeurd in Nederland. In het eerste deel, De Uithuisplaatsing, wordt omschreven hoe de kinderen uithuis werden geplaatst en de strijd van de ouders om de kinderen weer terug naar huis te krijgen. Gaat het hen lukken? De ouders waren zonder te weten het slachtoffer geworden van kinderhandel. De Jeugdzorg gaat over lijken om hun doel te bereiken en de kinderen koste wat kost uithuis te houden.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.