Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Heilige beelden

verhalen

Heilige beelden - William Trevor - ISBN: 9789029090360
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (08-10-2014)
Genre: Vertaalde verhalenbundels
Boekenliefde.nl:
Heilige beelden op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

William Trevor wordt algemeen beschouwd als de grootmeester van het korte verhaal. Heilige beelden bevat twaalf verhalen over hoe de liefde van gedaante kan veranderen. Trevors hoofdpersonen worstelen met gevoelens van liefde, berouw en hoop.Een ober biecht zijn schokkende criminele verleden op aan zijn -ex-vrouw, een schoolmeisje heeft spijt van de roddels die ze over haar privéleraar verspreidde, en een jonge vrouw heeft verdriet om haar toekomstige misleidingen. Trevors tijdloze verhalen delen een ontspannen, onopgesmukte stijl en gaan vaak over op het eerste gezicht heel gewone mensen die kampen met angsten en verlangens die groter zijn dan zijzelf.

Details

Titel: Heilige beelden
auteur: William Trevor
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 2
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum: 08-10-2014
NUR: Vertaalde verhalenbundels
Afmetingen: 223 x 146 x 28
Gewicht: 462 gr
ISBN/ISBN13: 9789029090360
Intern nummer: 27233823

Biografie (woord)

William Trevor (1928) behoort tot de grootste Ierse schrijvers van deze tijd en zijn werk is in meer dan twintig landen verschenen. Hij won vele literaire prijzen en ontving de eretitel Commandeur van het Britse Rijk (CBE) en de David Cohen British Literature Prize. Hij woont met zijn vrouw in Exeter, Devon.

Extra informatie

Heilige beelden

Recensie

William Trevor wordt algemeen beschouwd als de grootmeester van het korte verhaal. Heilige beelden bevat twaalf verhalen over hoe de liefde van gedaante kan veranderen. Trevors hoofdpersonen worstelen met gevoelens van liefde, berouw en hoop.

Een ober biecht zijn schokkende criminele verleden op aan zijn -ex-vrouw, een schoolmeisje heeft spijt van de roddels die ze over haar privéleraar verspreidde, en een jonge vrouw heeft verdriet om haar toekomstige misleidingen. Trevors tijdloze verhalen delen een ontspannen, onopgesmukte stijl en gaan vaak over op het eerste gezicht heel gewone mensen die kampen met angsten en verlangens die groter zijn dan zijzelf.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.