Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Schroder

Schroder - Amity Gaige - ISBN: 9789029090285
Prijs: € 10,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Gebonden (11-11-2014)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
Schroder op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Als de veertienjarige Erik Schroder een leugentje om bestwil vertelt, kan hij niet voorzien welke onwaarschijnlijke en tragische wending hij zijn leven daarmee geeft.

Jaren later is hij een gescheiden man en bevindt hij zich in een penitentiaire inrichting. In opdracht van zijn advocaat zet hij zijn leven op papier, in een poging te begrijpen en misschien zelfs te verklaren wat hem ertoe heeft gebracht zijn zesjarige dochter Meadow midden in een verhitte strijd om de voogdij te ontvoeren.

Met Schroder schreef Amity Gaige een buitengewoon knappe roman over geschiedenis, vaderschap en de vele identiteiten die we gedurende ons leven aannemen.

Details

Titel: Schroder
auteur: Amity Gaige
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 6
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum: 11-11-2014
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
Afmetingen: 218 x 146 x 34
Gewicht: 543 gr
ISBN/ISBN13: 9789029090285
Intern nummer: 27233813

Biografie (woord)

Amity Gaige heeft diverse romans op haar naam staan, waaronder het unaniem lovend onthaalde Schroder en Alledaagse wanen, en ze schreef essays, artikelen en verhalen voor o.a. Yale Review, The Literary Review, The Los Angeles Times, en O Magazine. Ze kreeg een Fulbright Fellowship, een McDowell Colony Fellowship en een Baltic Writing Residency Fellowship toegekend, en is momenteel gastauteur aan het Amherst College. Ze woont met haar gezin in Amherst, Massachusetts.

Extra informatie

Schroder

Recensie

Als de veertienjarige Erik Schroder een leugentje om bestwil vertelt, kan hij niet voorzien welke onwaarschijnlijke en tragische wending hij zijn leven daarmee geeft. Jaren later is hij een gescheiden man en bevindt hij zich in een penitentiaire inrichting. In opdracht van zijn advocaat zet hij zijn leven op papier, in een poging te begrijpen en misschien zelfs te verklaren wat hem ertoe heeft gebracht zijn zesjarige dochter Meadow midden in een verhitte strijd om de voogdij te ontvoeren. Met Schroder schreef Amity Gaige een buitengewoon knappe roman over geschiedenis, vaderschap en de vele identiteiten die we gedurende ons leven aannemen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.