Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het onzichtbare geluk van andere mensen

Het onzichtbare geluk van andere mensen - Manu Joseph - ISBN: 9789057595486
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (20-02-2013)
Genre: Vertaalde literaire roman, novelle
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het onzichtbare geluk van andere mensen is een ontroerende, zwartkomische vertelling op de dunne scheidslijn tussen waan en werkelijkheid. Wanneer de zeventienjarige Unni zich van het leven berooft door van het dak te springen, gaat zijn vader Ousep op zoek naar een verklaring. Waarom kiest een mooie, intelligente jongen met een groot talent voor striptekenen voor zo n stap? Ousep, die twee sigaretten tegelijk rookt omdat drie gewoon te veel is, zoekt klasgenoten van Unni op en vraagt ze naar zijn zoon, wat ze van hem vonden en hoe ze zijn daad verklaren. De zoektocht levert niets op, tot er drie jaar na Unni s dood een pakketje arriveert met een raadselachtige strip die hij op de dag van zijn sprong verstuurde.

`Manu Joseph is briljant.
BBC RADIO 4

`Buitengewoon grappig, vindingrijk en teder.
STARRED REVIEW, KIRKUS REVIEWS

`Een nieuwe, vlammende stem.
VOGUE

Manu Joseph (1974) woont in New Delhi. Hij imponeerde met zijn debuutroman Slimme mannen (Serious Men), die bekroond werd met de PEN/Open Book Award en de Hindu Best Fiction Award. De roman stond daarnaast op de shortlist van drie voorname prijzen, waaronder de Bollinger Everyman Wodehouse Prize voor de beste komische roman.
Hij is columnist voor International Herald Tribune.

Details

Titel: Het onzichtbare geluk van andere mensen
auteur: Manu Joseph
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Podium b.v. Uitgeverij
Publicatiedatum: 20-02-2013
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle
Afmetingen: 210 x 140 x 30
Gewicht: 442 gr
ISBN/ISBN13: 9789057595486
Intern nummer: 22978556

Extra informatie

Het onzichtbare geluk van andere mensen

Recensie

Het onzichtbare geluk van andere mensen is een ontroerende, zwartkomische vertelling op de dunne scheidslijn tussen waan en werkelijkheid. Wanneer de zeventienjarige Unni zich van het leven berooft door van het dak te springen, gaat zijn vader Ousep op zoek naar een verklaring. Waarom kiest een mooie, intelligente jongen met een groot talent voor striptekenen voor zo n stap? Ousep, die twee sigaretten tegelijk rookt omdat drie gewoon te veel is, zoekt klasgenoten van Unni op en vraagt ze naar zijn zoon, wat ze van hem vonden en hoe ze zijn daad verklaren. De zoektocht levert niets op, tot er drie jaar na Unni s dood een pakketje arriveert met een raadselachtige strip die hij op de dag van zijn sprong verstuurde. `Manu Joseph is briljant. BBC RADIO 4 `Buitengewoon grappig, vindingrijk en teder. STARRED REVIEW, KIRKUS REVIEWS `Een nieuwe, vlammende stem. VOGUE Manu Joseph (1974) woont in New Delhi. Hij imponeerde met zijn debuutroman Slimme mannen (Serious Men), die bekroond werd met de PEN/Open Book Award en de Hindu Best Fiction Award. De roman stond daarnaast op de shortlist van drie voorname prijzen, waaronder de Bollinger Everyman Wodehouse Prize voor de beste komische roman. Hij is columnist voor International Herald Tribune.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.